Στο εδώλιο του κατηγορουμένου αναμένεται να καθίσει μέσα στον Μάρτιο, ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Ανδρέας Γιακουμάκης εγκαλείται από τον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Όταν είχε γίνει η διεξαγωγή της δίκης του πρώην διευθυντή για παράβαση καθήκοντος στην οποία πρωτόδικα καταδικάστηκε σε δύο χρόνια με τριετή αναστολή και στη συνέχεια στο εφετείο σε έξι μήνες με τριετή αναστολή, φεύγοντας από το δικαστήριο πέρασε μπροστά από τον χώρο του ξενοδοχείου όπου έμενε η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Η οικογένεια εξέλαβε το χαμόγελο του διευθυντή ως ειρωνεία με αποτέλεσμα να υπάρξει διένεξη μεταξύ των δύο ανδρών.

Στο κλητήριο θέσπισμα που έλαβε μετά το επεισόδιο ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι προσέβαλε την τιμή και την υπόληψή του πρώην διευθυντή, λέγοντάς του «δεν ντρέπεσαι παλιοτόμαρο, τομάρι της κοινωνίας;».

Επίσης, σημειώνεται πως προξένησε σωματική βλάβη της υγείας του και του επιτέθηκε και τον χτύπησε με τα χέρια του στην πλάτη και τον ώμο, προκαλώντας του «εντελώς ελαφρά σωματική βλάβη».

Την περασμένη Παρασκευή, μετά την αναβολή της δίκης των 9 κατηγορουμένων, η μητέρα και ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, επέστρεψαν στο δικαστικό μέγαρο επειδή τους κάλεσε ο εισαγγελέας για να τα βρουν με τον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής και να μη γίνει αυτή η δίκη.

Ο πατέρας του Βαγγέλη όμως δε δέχτηκε, λέγοντας «όχι. Θέλω να δω γιατί για αυτές τις φράσεις που είπα μέσα στον πόνο μου, κάθομαι στο εδώλιο».

http://www.enikos.gr 

Προβλήθηκε 1009 φορές
Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.