ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μήνυμα νίκης έστειλαν οι εκατοντάδες Ηλιουπολίτες που κατέκλυσαν το Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης την Κυριακή 27 Ιανουαρίου για την κοπή της βασιλόπιτας του συνδυασμού «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» με επικεφαλής τον Τάσο Ευσταθίου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης, αφού ευχαρίστησε τους παρισταμένους για την ανταπόκρισή τους, δεσμεύτηκε απέναντί τους ότι «δεν θα προδώσω ΠΟΤΕ και με ΤΙΠΟΤΑ ούτε την εμπιστοσύνη, ούτε την πίστη που μου δείχνετε».

Αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας της πόλης και άσκησε έντονη κριτική στο σημερινό Δήμαρχο, ωστόσο –όπως είπε- «δεν είναι στην ιδεολογία μας να διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη και την ψήφο των πολιτών, κάνοντας μόνο κριτική. Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις και όραμα, που καταθέτουμε στους δημότες».

Ο κ. Ευσταθίου κάλεσε ειδικά τους νέους, αλλά και όλους όσους ζουν και εργάζονται στην Ηλιούπολη, να πλαισιώσουν την προσπάθειά του και να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τις δικές του, ανεξάρτητα από πολιτικές διαχωριστικές γραμμές «για να κάνουμε την πόλη μας πρώτη στο λεκανοπέδιο και –γιατί όχι- στην Ελλάδα. Μία πόλη πρότυπο που θα έχει επισκέπτες και όχι διερχόμενους».

Το παρόν έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Νίκος Δένδιας, οι βουλευτές Άννα Καραμανλή και Σοφία Βούλτεψη, καθώς και οι Υποψήφιοι βουλευτές Πάνος Παναγιωτόπουλος, πρώην Υπουργός, Παρασκευάς Γιαννόπουλος, Γιάννης Καλλιάνος και Μιχάλης Σταυριανουδάκης, Δήμαρχος Δάφνης - Υμηττού.

Επίσης, ο τέως Δήμαρχος Ηλιούπολης Θόδωρος Γιωργάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλίας Πανταζόπουλος, ο πρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ Αλέκος Σπύρου, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ηλιούπολης Στάθης Ευσταθόπουλος, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα Χρήστος Γώγος, οι επικεφαλής παράταξης Χρήστος Κοκοτίνης & Χατζηδάκης Γιώργος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γεώργιος Βλάχος & Παναγιώτης Πατσαβός και Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Παρευρέθησαν επίσης, η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Ηλιούπολης Συνοδινού Γεωργία, ο πρόεδρος του Γ.Σ.Η. Τρομπέτας Ανδρέας, ο πρόεδρος των Κρητών Πρωτοπαπαδάκης Κώστας, ο πρόεδρος Αρκάδων Αντζινάς Νίκος, ο πρόεδρος Λευκαδίων Γεωργάκης Βαγγέλης, ο πρόεδρος Ηπειρωτών Σπέγγος Νικόλαος, η πρόεδρος Ελευθεριανιτών Ναυπακτίας Χαραλαμποπούλου Ελευθερία, ο πρόεδρος Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών Μαρούλης Στέλιος, ο Αντιδήμαρχος Ψειρόπουλος Στάθης, ο πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Γιαννόπουλος Θέμης, ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Τζαμάκος Θανάσης, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Πούλος Γιάννης, εκπρόσωπος ΕΝΑΚ, Καλαρρύτης Χρήστος, Καπίρη Έλενα, Καλαντίδης Δημήτρης, Δουβή Αγγελική, Αντζινάς Γιάννης και Βιδάλης Παναγιώτης κ.α.


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
Γραφείο Τύπου

 

Προβλήθηκε 161 φορές

Ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής και Νήσων καταγγέλλει την τρομοκρατία σε Γυμνάσιο της Ηλιούπολης

Τη διευθύντρια του Γυμνασίου κινητικά αναπήρων στην Ηλιούπολη, η οποία για ακόμη μια φορά, απαγόρευσε σε αντιπροσωπεία του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής και Νήσων να παραβρεθεί σε εκδήλωση...

Γιώργος Χατζηδάκης: ''Άμεσες ενέργειες για εφαρμογή της Δίχρονης Υποχρεωτικής Προσχολικής Αγωγής στον Δήμο Ηλιούπολης''

Οι δημοτικές εκλογές είναι πια παρελθόν και με την ανάληψη καθηκόντων της νέας Διοίκησης από 1η Σεπτεμβρίου μια νέα περίοδος αρχίζει για τη πόλη...