ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μήνυμα νίκης έστειλαν οι εκατοντάδες Ηλιουπολίτες που κατέκλυσαν το Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης την Κυριακή 27 Ιανουαρίου για την κοπή της βασιλόπιτας του συνδυασμού «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» με επικεφαλής τον Τάσο Ευσταθίου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης, αφού ευχαρίστησε τους παρισταμένους για την ανταπόκρισή τους, δεσμεύτηκε απέναντί τους ότι «δεν θα προδώσω ΠΟΤΕ και με ΤΙΠΟΤΑ ούτε την εμπιστοσύνη, ούτε την πίστη που μου δείχνετε».

Αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας της πόλης και άσκησε έντονη κριτική στο σημερινό Δήμαρχο, ωστόσο –όπως είπε- «δεν είναι στην ιδεολογία μας να διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη και την ψήφο των πολιτών, κάνοντας μόνο κριτική. Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις και όραμα, που καταθέτουμε στους δημότες».

Ο κ. Ευσταθίου κάλεσε ειδικά τους νέους, αλλά και όλους όσους ζουν και εργάζονται στην Ηλιούπολη, να πλαισιώσουν την προσπάθειά του και να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τις δικές του, ανεξάρτητα από πολιτικές διαχωριστικές γραμμές «για να κάνουμε την πόλη μας πρώτη στο λεκανοπέδιο και –γιατί όχι- στην Ελλάδα. Μία πόλη πρότυπο που θα έχει επισκέπτες και όχι διερχόμενους».

Το παρόν έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Νίκος Δένδιας, οι βουλευτές Άννα Καραμανλή και Σοφία Βούλτεψη, καθώς και οι Υποψήφιοι βουλευτές Πάνος Παναγιωτόπουλος, πρώην Υπουργός, Παρασκευάς Γιαννόπουλος, Γιάννης Καλλιάνος και Μιχάλης Σταυριανουδάκης, Δήμαρχος Δάφνης - Υμηττού.

Επίσης, ο τέως Δήμαρχος Ηλιούπολης Θόδωρος Γιωργάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλίας Πανταζόπουλος, ο πρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ Αλέκος Σπύρου, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ηλιούπολης Στάθης Ευσταθόπουλος, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα Χρήστος Γώγος, οι επικεφαλής παράταξης Χρήστος Κοκοτίνης & Χατζηδάκης Γιώργος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γεώργιος Βλάχος & Παναγιώτης Πατσαβός και Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Παρευρέθησαν επίσης, η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Ηλιούπολης Συνοδινού Γεωργία, ο πρόεδρος του Γ.Σ.Η. Τρομπέτας Ανδρέας, ο πρόεδρος των Κρητών Πρωτοπαπαδάκης Κώστας, ο πρόεδρος Αρκάδων Αντζινάς Νίκος, ο πρόεδρος Λευκαδίων Γεωργάκης Βαγγέλης, ο πρόεδρος Ηπειρωτών Σπέγγος Νικόλαος, η πρόεδρος Ελευθεριανιτών Ναυπακτίας Χαραλαμποπούλου Ελευθερία, ο πρόεδρος Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών Μαρούλης Στέλιος, ο Αντιδήμαρχος Ψειρόπουλος Στάθης, ο πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Γιαννόπουλος Θέμης, ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Τζαμάκος Θανάσης, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Πούλος Γιάννης, εκπρόσωπος ΕΝΑΚ, Καλαρρύτης Χρήστος, Καπίρη Έλενα, Καλαντίδης Δημήτρης, Δουβή Αγγελική, Αντζινάς Γιάννης και Βιδάλης Παναγιώτης κ.α.


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
Γραφείο Τύπου

 

Προβλήθηκε 209 φορές

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της πόλης, ότι μόνο για αύριο Παρασκευή 18/10/2019 τροποποιείται το δρομολόγιο επιστροφής της «Γραμμής 2» της Δημοτικής Συγκοινωνίας, λόγω έργων αποχέτευσης στην διασταύρωση της οδού Αγίου Κωνσταντίνου και Κριεζώτου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΗΛΙΟΥ- πόλις, Ανθρώπινη Πόλη για το Εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία

Γκρεμίστηκε το παραδοσιακό πανέμορφο ξωκκλήσι του Προφήτη Ηλία εκεί στην πλαγιά του Υμηττού. Κατάφερε και επέζησε από τις φωτιές και σε μια καλοκαιρινή όπως φαίνεται νύχτα το εξαφάνισαν εκεί στη β ζώνη Υμηττού.

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α. -  ΠΕΜΠΤΗ 17/10/2019 ΕΩΣ 11 Π.Μ.

Ενημερώνουμε τους Δημότες Ηλιούπολης, ότι αύριο Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) έχει προκηρύξει πανελλαδική στάση εργασίας, από την έναρξη της πρωινής βάρδιας έως και τις 11:00 πμ.