Φεβρουάριος 11, 2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Γ.Σ. Ηλιούπολης.

Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα του καφέ-εστιατορίου του Δ΄Αθλητικού Κέντρου της πόλης μας και επικράτησε το αδιαχώρητο, καθώς παρέστησαν φίλαθλοι, γονείς των παιδιών της Ακαδημίας, όπως και τα παιδιά τους καθώς και όλα τα μέλη της πρώτης ομάδας.

Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτισαν την εκδήλωση, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης (ΗλιούπΟΛΟΙ μαζί), ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Κουρής, ο οποίος εκπροσώπησε τον υποψήφιο Δήμαρχο Τάσο Ευσταθίου (Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά), ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Πανταζόπουλος (ΕΝΑΚ), ο υποψήφιος Δήμαρχος Γαβριήλ Αραμπατζής (Η Πόλη που Θέλω), ο Γιάννης Χιωτέλης (Λαϊκή Συσπείρωση) και ο Ηλίας Πανταζόπουλος (πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου).

Όλοι ευχήθηκαν επιτυχίες και δύναμη στην ομάδα μας και στα παιδιά της Ακαδημίας, ενώ ο Δήμαρχος τόνισε ότι σε 15 ημέρες θα ξεκινήσουν τα έργα για την αποκατάσταση του δρόμου και του χώρου έξω από το Δ΄Αθλητικό Κέντρο Ηλιούπολης, θέμα που χρονίζει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας.

Σημαντική στιγμή της βραδιάς η ανακοίνωση της χορηγίας στην Ακαδημία από τα Φροντιστήρια Μ.Ε. «Κυρίτσης», τα οποία προσφέρουν μια ετήσια υποτροφία φροντιστηριακής υποστήριξης γενικών μαθημάτων, ενώ θα συνεργάζονται με την Ακαδημία και γενικότερα την ποδοσφαιρική Ηλιούπολη σε μια σειρά δράσεων μέσα στην πόλη μας. Ο διευθυντής των φροντιστηρίων «Κυρίτσης», Νίκος Κυρίτσης χαιρέτισε την εκδήλωση, τονίζοντας ότι είναι η αρχή μιας γόνιμης συνεργασίας με το σύλλογό μας.

Γονείς, μαθητές, ποδοσφαιριστές, προπονητές και μέλη της Ακαδημίας του Γ.Σ.Η. απόλαυσαν την πολύ νόστιμη πίτα, που ήταν προσφορά του ΕΞΗ, ενώ στην αίθουσα υπήρχαν τα λογότυπα του κύριου χορηγού, της αλυσίδας καταστημάτων «Οφθαλμός» και όλων των υποστηρικτών που στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας μας.

Τέλος, το πρόγραμμα περιλάμβανε και ποδοσφαιρική δράση με τα παιδιά των τμημάτων της Ακαδημίας, να παίζουν στο γήπεδο που είχε παραχωρήσει η εγκατάσταση, προκειμένου να διασκεδάσουν με το αγαπημένο τους άθλημα.

Οι ευχές για υγεία και να είμαστε όλοι εκεί και του χρόνου για να γιορτάσουμε μια επιτυχημένη χρονιά για την Ηλιούπολη.

www.sportifico.gr 

Προβλήθηκε 231 φορές

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της πόλης, ότι μόνο για αύριο Παρασκευή 18/10/2019 τροποποιείται το δρομολόγιο επιστροφής της «Γραμμής 2» της Δημοτικής Συγκοινωνίας, λόγω έργων αποχέτευσης στην διασταύρωση της οδού Αγίου Κωνσταντίνου και Κριεζώτου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΗΛΙΟΥ- πόλις, Ανθρώπινη Πόλη για το Εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία

Γκρεμίστηκε το παραδοσιακό πανέμορφο ξωκκλήσι του Προφήτη Ηλία εκεί στην πλαγιά του Υμηττού. Κατάφερε και επέζησε από τις φωτιές και σε μια καλοκαιρινή όπως φαίνεται νύχτα το εξαφάνισαν εκεί στη β ζώνη Υμηττού.

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α. -  ΠΕΜΠΤΗ 17/10/2019 ΕΩΣ 11 Π.Μ.

Ενημερώνουμε τους Δημότες Ηλιούπολης, ότι αύριο Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) έχει προκηρύξει πανελλαδική στάση εργασίας, από την έναρξη της πρωινής βάρδιας έως και τις 11:00 πμ.