Στο οργανόγραμμα του Δήμου Ηλιούπολης ξεχωριστή θέση κατέχει η διεύθυνση «Προγραμματισμού και Οργάνωσης» με δύο τμήματα, αυτό του «Προγραμματισμού και ανάπτυξης» και αυτό της «αποτελεσματικότητας Ποιότητας και οργάνωσης»!

Χωρίς να γνωρίζω την ακριβή στελέχωση της σχετικής Διεύθυνσης θεωρώ αυτονόητη την ύπαρξη τουλάχιστον 8-10 εξειδικευμένων στελεχών σε μια τέτοια Διεύθυνση!

Με τη παραπάνω παραδοχή, το κόστος λειτουργίας αυτής της Διεύθυνσης επιβαρύνει ή έπρεπε να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του Δήμου με ένα κόστος κάπου 700.000 Ευρώ το έτος!

Φαντάζει απόλυτο λογικό λοιπόν πως, με μια τέτοια παραδοχή, δεν υπάρχει χώρος για προσωπικά «οράματα» αλλά για υπεύθυνη, αντικειμενική - επιστημονική προσέγγιση των αναγκών της πόλης.

Η ύπαρξη της σχετικής Διεύθυνσης προφανώς στοχεύει στην επιστημονικά υπεύθυνη προσέγγιση και τεκμηρίωση των αναγκών και δυνατοτήτων της πόλης.

Επί πλέον μέσα από τη Διεύθυνση αυτή επιτυγχάνεται και η αναγκαία συνέχεια της ανάπτυξης της πόλης, αλλά και η αναγκαία και οργανωμένη ενσωμάτωση στη πορεία της πόλης των πολιτικών επιλογών που αποφασίζονται από τις εκάστοτε αιρετές Διοικήσεις του Δήμου .

Γιώργος Μπαλτάς
14.02.2019 

Προβλήθηκε 790 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...