Ο Άγγελος Γεωργακόπουλος γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα και από τότε είναι κάτοικος Ηλιούπολης.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά 7 και 4 χρονών.

Έχει εκπλήρωση την στρατιωτική του θητεία.

Οι γραμματικές του γνώσης είναι οι εξής.

Πτυχιούχος της Σ.Δ.Ο. Τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης του Α.Τ.Ε.Ι. Αθηνών, διαθέτει πτυχίο πληροφορικής ICT Intermediate-ICT EUROPE και μιλά την Αγγλική γλώσσα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

1) Από τον Ιούλιο του 2004 έως Απρίλιο του 2010 εργαζόταν σε Ψητοπωλείο στην Ηλιούπολη ( Ο Λάμπρος ) σαν Υπεύθυνος Σερβιτόρος , όπου διέκοψα την εργασία μου για την περίοδο από 11/08-11/09 για να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία .
2) Από τον Απρίλιο του 2010 έως και σήμερα εργάζεται ως Διευθυντικό Στέλεχος μεγάλη αλυσίδα τροφίμων του λιανεμπορίου, ενώ παράλληλα ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα στην οικογενειακή επιχείρηση παραγωγή ελαιολάδου στην περιοχή της Δυτικής Αχαΐας

Ακόμα ο Άγγελος έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ Ηλιούπολης και της Τ.Ο. ΝΔ της Αγίας Μαρίνας

Επιπλέον το 2010 συμμετείχε στις Δημοτικές Εκλογές με την δημοτική παράταξη ‘’ Ηλιούπολη ανεξάρτητη κοινωνία πολιτών’’

ΟΡΑΜΑ

Το όραμα του είναι να έχουμε έναν δήμο πρότυπο που θα υπηρετεί τους δημότες και θα δίνει λύσεις στα καθημερινά του προβλήματα. Ένα δήμο που θα πρέπει να λειτουργήσει από εδώ και πέρα σε οικολογική συνείδηση βασισμένο σε προϊόντα και υπηρεσίες πράσινης ενέργειας για ένα μέλλον βιώσιμο. Όπου όλα τα παραπάνω θα είναι βασισμένα στις εξής αξίες ΗΘΟΣ-ΠΑΘΟΣ-ΦΡΟΝΤΙΔΑ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΠΕΙΑ.

http://Ipolipouthelo.gr/ 

Γεωργακόπουλος Άγγελος 

693 65 13 491

ageorga@ipolipouthelo.gr

facebook.com/Άγγελος Γεωργακόπουλος

Προβλήθηκε 673 φορές

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση της ''Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική'' (φωτό)

Μήνυμα νίκης έστειλε η πολυπληθής παρουσία κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική, στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης, στην μεγαλύτερη συσπείρωση του Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμού.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την ανακοίνωση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης» ότι δεν αναρτήθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Δημόσια Περιουσία, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει αναρτηθεί στην Διαύγεια με την υπ’αριθμ. ΑΔΑ:ΩΚΥΖΩΡΥ-ΝΕΑ από 7-5-2019.

Όταν η ανοχή κυβέρνησης και δημοτικών παρατάξεων, κάνει το θράσος των καταπατητών να περισσεύει.

Το γκρίζο τοπίο που διαμορφώνει η ΕΤΑΔ στην δημόσια γη, επιτρέπει στην κ. Μάλοβιτς με περίσσιο θράσος να επανέρχεται και να απαιτεί μισθώματα στο Οικοδομικό Τετράγωνο της πλ. 25ης Μαρτίου.

Βασίλης Βαλασόπουλος - Δήμαρχος Ηλιούπολης: ''Βλάβη στον Ηλεκτροφωτισμό στην Κάτω Ηλιούπολη''

Αγαπητοί Συμπολίτες , Σας ενημερώνω πως κατά τη διάρκεια εργασιών εγκατάστασης οπτικών ινών από τον ΟΤΕ, υπήρξε μία αστοχία εκ μέρους των συνεργείων του ΟΤΕ η οποία προκάλεσε βλάβη σε καλώδια του δικτύου ηλεκτροφωτισμού συγκεκριμένων οδών στην περιοχή της Κ.Ηλιούπολης .

Η Ιφιγένεια Βαλέντη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κεντρικού τομέα με την ''Ανυπότακτη Αττική''

Γεννημένη το 1983, παντρεμένη με τον Κώστα Καραγεώργο και κάτοικος Ηλιούπολης. Απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί ως εμποροϋπάλληλος και υπάλληλος γραφείου.