Η καλή συνεργασία μεταξύ της Διευθύντριας, του Συλλόγου Γονέων και του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Σάκη Τζαμάκου συνεχίζεται.

Η σχολική επιτροπή,  μας θωράκισε ένα κομμάτι της περίφραξης του σχολείου, από την μεριά του πάρκου του Αγ.Νικολάου.

Ένα σημείο που τα τελευταία χρόνια είναι η εύκολη πρόσβαση εξωσχολικών με τρομερές καταστροφές στο σχολείο μας.

Ο Σύλλογός μας μερίμνησε, όπως είχε υποσχεθεί, στο βάψιμο της περίφραξης.

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση από τη σχολική επιτροπή προς την διευθύντριά μας, το έργο θα συνεχιστεί και σε όλο το κομμάτι επι της Λεωφ.Κοτζιά.

Πιστεύουμε ότι όταν υπάρχουν άνθρωποι που συζητούν και πρό πάντων συνεννοούνται, (όπως στην περίπτωσή μας), οι λύσεις βρίσκονται και θα βρίσκονται.

Από την πλευρά μας,  ευχαριστούμε άπαντες για την συνεργασία και την βοήθεια που προσφέρουν στο Σχολείο μας.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων - 11ο Δημοτικό Ηλιούπολης 

Προβλήθηκε 539 φορές

Σύλλογος Γυναικών Ηλιούπολης : ''ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 26 ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ''

Ο Σύλλογος Γυναικών Ηλιούπολης καλεί τις εργαζόμενες, τις άνεργες, τις αυτοαπασχολούμενες της πόλης, τις νέες μητέρες, τις φοιτήτριες, τις συνταξιούχους να ενώσουμε τις φωνές μας με τα εργατικά σωματεία, τις Ομοσπονδίες και τα Εργατικά Κέντρα μπροστά στην απεργία της 26ης Νοέμβρη που έχουν προκηρύξει βάζοντας στην πρώτη γραμμή τις διεκδικήσεις μας για την προστασία της Υγείας, της ζωής, των δικαιωμάτων μας.

Τάσος Ευσταθίου - Γαβριήλ Αραμπατζής: ''Κοινή Δήλωση για τον βανδαλισμό των γραφείων της Τ.Ο. της Ν.Δ. στην Ηλιούπολη''

Ο βανδαλισμός των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης που έγινε για άλλη μια φορά από αγνώστους την Κυριακή το πρωί, έχει σαν στόχο να δυναμιτίσει τη δημοκρατία και την ελευθερία στην πόλη μας...

Η Ο.ΔΙ.Κ κατασκεύασε πίστα αναρρίχησης για ΑΜΕΑ  στις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ''ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ''.

Η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (Ο.ΔΙ.Κ.) η ομάδα που βοήθησε στην διάσωση των πυρόπλητων, στο Μάτι της Αττικής, συναισθανόμενη την Κοινωνική της ευθύνη, κατασκεύασε στις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ "ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ" στην Ηλιούπολη τον πρώτο στην Ελλάδα Τοίχο Αναρρίχησης για ΑΜΕΑ

Αποστόλης Στασινόπουλος Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Ηλιούπολης: ''Η προχειρότητα και η βιασύνη ενός Συμπαραστάτη''

Τους τελευταίους μήνες, γινόμαστε μάρτυρες σε κάθε δυνατή ευκαιρία, μιας πρωτοφανούς πολιτικής στάσης για την δημοτική ζωή της πόλης μας από τον κ. Αραμπατζή.