Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης, σ' ένα κρίσιμο ματς για το πρωτάθλημα.

Ποια είναι όμως η προϊστορία στους αγώνες των δύο ομάδων

Μέχρι και το 1999, το μοναδικό ντέρμπι της Ελλάδας που είχε ισορροπία σε αποτελέσματα, ήταν το Ολυμπιακός - ΑΕΚ, με την "ένωση" να έχει μια νίκη περισσότερη στα μεταξύ τους.

Στη συνέχεια ήρθε η παντοκρατορία του Ολυμπιακού, που άλλαξε τα πράγματα και οι "ερυθρόλευκοι" πλέον προηγούνται ξεκάθαρα.

Βέβαια, στα τελευταία παιχνίδια που έδωσαν οι δύο ομάδες, ανεξαρτήτου έδρας, σε κύπελλο και πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός έχει μόλις δύο νίκες σε 12 ματς.

https://betmasters.gr/sport-news/45931-olympiakos-aek-i-proistoria

Μάθε πόσες νίκες έχει ο Ολυμπιακός και πόσες η ΑΕΚ στα μεταξύ τους... 

Προβλήθηκε 538 φορές
Ο καιρός το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις τις πρωινές και βραδινές ώρες. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και από τις μεσημβρινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ - Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό - Αθώα η μητέρα για πορνογραφία και μαστροπεία

Όσοι βρίσκονταν στο δικαστήριο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα στο άκουσμα της απόφασης, ενώ αυτή την ώρα πλήθος κόσμου βρίσκεται έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και πανηγυρίζει.

Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.