ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Το Τμήμα του Βόλεϊ Γυναικών, του Γ.Σ. Ηλιούπολης, έκοψε σήμερα την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του, για τις ηλικιακές αγωνιστικές ομάδες του και τις υποδομές του, σε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα, με κατ΄ αρχάς τιμώμενες τις μικρές και μεγαλύτερες αθλήτριές του.

Στην εκδήλωση εκτός των αθλητριών παρευρέθηκαν και οι περισσότεροι γονείς/κηδεμόνες τους, ως μία επιπλέον ευκαιρία επαφής και γνωριμίας όλων μας, προπονητριών, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας και της νέας επιτροπής του Τμήματος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης δόθηκαν τιμητικές πλακέτες σε αθλήτριες του Γ.Σ. Ηλιούπολης, μετά από εισήγηση των προπονητριών, για αθλητικές και μαθητικές διακρίσεις, καθώς και την εν γένει παρουσία και προσφορά τους, ως εξής:

Η κ.Καρολίνα Λάππα, αθλήτρια με την Γυναικεία ομάδα μας στην Α1 Εθνική Κατηγορία, η οποία είχε εκκινήσει τον αθλητικό της βίο από τις υποδομές του ΓΣΗ και παραμένει ακόμη κοντά μας και ως προπονήτρια τα τελευταία έτη.

Η κ.Μαρία Κανέλλου, αθλήτρια των υποδομών μας, νυν μέλος της ομάδας των Νεανίδων μας, όπου έχει κληθεί και αγωνίζεται και με την Γυναικεία ομάδα μας στην Α1 Εθνική Κατηγορία και παράλληλα επέτυχε να εισαχθεί στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο των Αθηνών, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι η ενασχόληση με τον αθλητισμό, ακόμη και σε υψηλό επίπεδο, κάθε άλλο παρά ασύνδετη είναι με την μαθητική διάκριση.

Τις κες Τόνια Κοντούδη και Σοφία Καντάρη, για την κλήση τους στα κλιμάκια της Προεθνικής Παγκορασίδων, με την ευχή να μας υποχρεώνουν να τις βραβεύουμε ξανά και ξανά.

Εκ μέρους των Δημοτικών Αρχών της πόλης μας, μας τίμησαν με την παρουσία τους και τον θερμό χαιρετισμό τους στους παρευρισκόμενους:

Ο κ.Ηλίας Πανταζόπουλος, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ως εκπρόσωπος του κ.Δημάρχου, Βασίλη Βαλασόπουλου.
Η κ.Μαρία Κουρή, Αντιδήμαρχος Παιδείας.
Ο κ.Μαρίνος Μπασούρης, Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Διαφάνειας.
Ο κ.Ευστάθιος Ψυρρόπουλος, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος.
Ο κ.Αλέξανδρος Κοντονίκας, πρόεδρος ΠΑΟΔΗΛ.
Ο κ.Σάκης Τσαμάκος, πρόεδρος 1ο βάθμιας Σχολικής Επιτροπής.
Ο κ.Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος, πρόεδρος 2ο βάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

Ο ΓΣ Ηλιούπολης, εκπροσωπήθηκε από τον:
Πρόεδρο του ΔΣ και Έφορο του Γυναικείου Τμήματος, κ.Ανδρέα Τρομπέτα.
Γενικό Γραμματέα του ΔΣ, Έφορο Τμήματος Υδατοσφαίρισης και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος Βόλεϊ Γυναικών, κ.Δημήτριο Κύρκο.
Μέλος του ΔΣ και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος Βόλεϊ Γυναικών, κ.Γεώργιο Μπενά.
Μέλος του ΔΣ και Έφορος του Τμήματος Ποδοσφαίρου, κ.Άρης Στεφανής.

Επίσης, παρέστησαν οι αρχιπροπονητές των Τμημάτων Βόλεϊ Γυναικών και Ανδρών κοι Ιωάννης Παγανέλης και Ιωάννης Παπαχρήστος, αντιστοίχως.

Ευχαριστούμε θερμώς, τους:
Κον Παναγιώτη Πατσιαούρα και το Αρτοποιείο-Ζαχαροπλαστείο ΄΄Τουλίπα", για την έμπρακτη υποστήριξη στις υποδομές του Τμήματός μας και την συνεισφορά του στην εξασφάλιση της απαραίτητης ποσότητας πιτών, για την εκδήλωσή μας, οι οποίες παρεμπιπτόντως κέρδισαν τις εντυπώσεις.
Κον Βασίλειο Σταματόπουλο και το VILLA COSTA, στη Σαντορίνη, για τη γενικότερη υποστήριξη του στο Τμήμα μας και εν προκειμένω για τα 2 έπαθλα σε φλουριά, όπου προσέφερε 2 δωρεάν διαμονές 5 ημερών, με τις εντυπώσεις εκ προοιμίου κερδισμένες.

Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε για την οργάνωση και την επιτυχία της υπόψη εκδήλωσης και όχι μόνον τις προπονήτριές μας:

Κα Φαρμάκη Κατερίνα.
Κα Αθανασοπούλου Μιμή.
Κα Καρολίνα Λάππα.
Κα Στεφανοπούλου Αλεξάνδρα.
Κα Νικολάου Μαρτίνα.

Κλείνουμε με την ευχή αλλά κυρίως με την βούληση όλων μας, να αποδεικνύουμε συνεχώς, ότι ο Γ.Σ. Ηλιούπολης αξίζει στην πράξη τον τίτλο του ιστορικότερου και μεγαλύτερου Συλλόγου όχι μόνον της πόλης μας, αλλά και Πανελληνίως αφού αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους Συλλόγους σε ποσότητα αθλημάτων που καλλιεργεί και εγγεγραμένων αθλητών.

Ευχαριστούμε. (Πηγή - φωτογραφίες: (εδώ)

Προβλήθηκε 1136 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.