Συλλήψεις τριών ατόμων στην Καλλιθέα με 45 κιλά ναρκωτικά

Στα πέριξ 18 Φεβρουαρίου 2019

Δύο Αλβανοί, 35 και 45 ετών, καθώς και ένας 46χρονος Έλληνας συνελήφθησαν στην Καλλιθέα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, έπειτα από έρευνα στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο 45χρονος, καθώς και σε τρεις οικίες στην περιοχή της Καλλιθέας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 45 κιλών και 753 γραμμαρίων, καθώς και κοκαΐνη βάρους 1,4 γραμμαρίων. Επιπλέον, εντοπίστηκε στην ίδια περιοχή η οικία που χρησιμοποιείτο ως χώρος αποθήκευσης των ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον αρμόδιο ανακριτή.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Προβλήθηκε 763 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.