Του Στάθη (www.topontiki.gr)

Δεν ηχογράφησε τον κ. Στουρνάρα ο κ. Πολάκης – ηχογραφούνε ωρέ τα παλικάρια;

Μόνον μήνυση έκανε ο κ. Κοτζιάς στον κ. Κουμουτσάκο επειδή ο τελευταίος μίλησε και κάτι είπε – μόνον μήνυση του έκανε, ούτε σε αναμορφωτήριο τον έκλεισε, ούτε τον έβαλε να διαβάζει τα τουίτ του Πολάκη, ώσπου να σκάσει (και να μη μιλάει πια).

Ο κ. Μωραϊτης ορκίσθηκε Μπίστης στην κυβέρνηση Τσίπρα και η διεύρυνση προς την κεντροαριστερά του πόλου είναι έτοιμη να λύσει τα βιοποριστικά προβλήματα πολλών καρεκλών σ’ αυτόν τον τόπο της φαιδράς πορτοκαλέας που τον κλαίει η κυρία Μπαζιάνα από μνήμης χωρίς να χρειάζεται να ηχογραφεί όσα λέει η κυρία Μεγαλοοικονόμου.

Και στο καπάκι τρελαίνεται απ’ τη χαρά του ο κ. Κατρούγκαλος επειδή τον πήρε τηλέφωνο ο αναπληρωτής υπουργός των ΗΠΑ, κ. Τζων Σάλιβαν, Θεέ μου τι μεγαλεία! ούτε βλαχοσυμπέθερος με μια κοφίνα τσιγαρίδες και μια νταμουζάνα κοκκινέλι τέτοια δόξα! Πυλώνας σταθερότητος στην Ανατολική Μεσόγειο ο Κατρούγκαλος, ντούρος σταθερότητος στα γιες σερ, ντέφινετλι σερ, εζ γιου γουόντ, σερ ο Κατρούγκαλος.

Και κάθε ώρα που περνάει «συριζοποιείται (!) η βάση του ΠΑΣΟΚ» (Κωτσακάς) και πασοκοποιούνται οι 53+! βράχοι οι σύντροφοι! Ό,τι και να τους κάνουν οι πασοκαραίοι, αυτοί εκεί: «για τον σοσιαλισμό αγωνίζονται» που έλεγε και ο Γιάννος Παπαντωνίου.

Και πάνω απ’ όλα η ΕΡΤ. Η Μεγάλη Τιμημένη Παρουσιάστρια έδειξε έλεος και δεν δολοφόνησε δημοσίως τον εγκάθετο εκ δεξιών της, όσον αγόρευε ο Πολάκης, περιορίσθηκε σε ένα (σκάσε) «τώρα μιλάει ο Υπουργός» και σε ένα «διάλογος, μετά». Ο αριστερός εγκάθετος φρονίμως ποιούμενος εποιείτο τη νήσσαν – άσε να τη βγάλουμε καθαρή και σήμερα, για τον σοσιαλισμό θα ηγωνισθώμεν από αύριο.

Παραδόξως, όσον ορκίζετο ο κ. Μωραίτης δεν σκυλόβριζε πατόκορφα τον Τσίπρα, μεγαλόψυχο εκ μέρους του, με την αξιοπρέπεια του Τσίπρα να ορκίζει τον υβριστή του, ακόμα μεγαλύτερη. Εδώ ο σοφός σαμάνος της Ζιμπάμπουε όστις παρατηρεί ακόμα τα εγκόσμια με ένα τελευταίο ελάχιστον έστω ενδιαφέρον, χαιρετάει τον πλάτανο.

***

Ήταν μια ημέρα του Ιβαν Ντενίσοβιτς στο προτεκτοράτο Η Ωραία Ελλάς – όπου ο ένας στους δυο Έλληνες δεν έχει να πληρώσει στην Εφορία δοσίματα ακόμα και των 500 ευρώ…

***

Κανείς δεν γνωρίζει τι ντουβρουντζάς θα σκάσει πάνω στο κεφάλι μας μέχρι να βγει η εβδομάδα (σ.σ.: ντουβρουτζάς, λέξη της πρωτοβουλγαρικής το νυν μακεδονικής καλουμένης, που σημαίνει νταμπλάς – τουρκική εκδοχή της ελληνικής έννοιας αμώ την ατυχία μου).

Εν τέλει ακόμα και τα φρενοκομεία παρακμάζουν…  

Προβλήθηκε 383 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...

''ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΙΑΣ ΘΕΣΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ'' - Ιωαννέτα (Ιωάννα) Δημουλή (Υποψήφια Περιφ. Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα  Με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής  Γιώργο Ιωακειμίδη)

Είναι πλέον πασιφανές ότι το ισχύον θεσμικό πλαίσιο που αφορά την Περιφέρεια, είναι ένα άκρως ασφυκτικό πλαίσιο και πλήρως στοχευμένο στην άμεση υποστήριξη και εφαρμογή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της κεντρικής κυβέρνησης, που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση.