Αγαπητοί Συμπολίτες,

παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή τις ανακοινώσεις των αρμόδιων επιστημονικών φορέων σχετικά με την επικείμενη κακοκαιρία με την κωδική ονομασία «ΩΚΕΑΝΙΣ».

Η Δημοτική μας Αρχή είναι πανέτοιμη να αντιμετωπίσει τα καιρικά φαινόμενα και να διαχειριστεί τις εξελίξεις. Θα είμαστε στη διάθεση σας όλο το 24ωρο καθ’ όλη τη διάρκεια των φαινομένων:

Από το Σάββατο, μέχρι όσο διαρκέσουν τα φαινόμενα, θα είναι ανοικτή η θερμαινόμενη αίθουσα του Δημοτικού μας Συμβουλίου για ζέστη και προστασία από τα καιρικά φαινόμενα.

Μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου μας 210.99.70.000 ή στο 15377 και να μας ζητήσετε οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε από τα προβλήματα τα οποία μπορεί να δημιουργηθούν και πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

• Ειδικά μηχανήματα του Δήμου μας αν χρειαστεί θα διανοίξουν κάθε δρόμο και οδική αρτηρία εάν καλυφθούν από χιόνι

Κατεβάστε την εφαρμογή «Δήμος Ηλιούπολης” από το Google play ή το App Store για οποιαδήποτε επείγουσα ενημέρωση, ή οδηγία. https://www.ilioupoli.gr/dimos/app

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το μόνα σίγουρα φαινόμενα είναι η μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας από την νύχτα της Παρασκευής και οι θυελλώδεις άνεμοι εντάσεως έως και 10 μποφόρ.

Οδηγίες:

• Συγκεντρώστε από τα μπαλκόνια σας όλα τα αντικείμενα η πτώση των οποίων μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμούς ή ζημιές
• Μαζέψτε τις τέντες στα μπαλκόνια σας .
• Κλείνετε καλά τις θύρες εισόδου και κάθε πόρτα στις οικίες σας και σε καταστήματα , χώρους , εργασιακά περιβάλλοντα κλπ.
• Να παρακολουθείτε προσεκτικά τα δελτία καιρού
• Στο site μας www.ilioupoli.gr θα υπάρχουν διαρκώς νέα για κάθε εξέλιξη.

Εάν τα φαινόμενα είναι έντονα να περιορίσετε τις μετακινήσεις σας στις άκρως απαραίτητες

ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑ 22-02-2019

 

ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑ 23-02-2019


ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑ 24-02-2019 

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Προβλήθηκε 658 φορές