Σωρεία επικρίσεων έχει προκαλέσει δήλωση περί αγγουριών και ομοφυλόφιλων της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου, που αποφάσισε όπως είπε να δωρίσει ένα καλάθι γεμάτο λαχανικά, στον βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμο Γιακουμάτο.

Σε σημερινή εμφάνιση (Παρασκευή 22.02.2019) - που κάθε άλλο σε βουλευτή παραπέμπει - στο κανάλι Open Beyond, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενη στον πολιτικό: «Δεν σας έβαλα αγγούρια γιατί είπατε σε συνέντευξη ότι δεν είστε ομοφυλόφιλος», σε ζωντανή σύνδεση.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που προκάλεσε επικρίσεις για την κίνηση και τα σχόλιά της, στα social media, υποστήριξε πως αποφάσισε να χαρίσει λαχανικά στον βουλευτή της ΝΔ, επειδή πριν μερικές ημέρες εκείνος είχε καταφερθεί εναντίον της Λαχαναγοράς.

Ακολούθησε σφοδρή αντιπαράθεση με τον κ. Γιακουμάτο που κατηγόρησε την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου για «παραλήρημα». «Της το επιστρέφω για να μαγειρέψει το μεσημέρι».

Το επίμαχο σχόλιο μετά το 4:31 (εδώ)

Πηγή: www.lifo.gr 

Προβλήθηκε 573 φορές
Μάτι: Έξι μόνο ένοχοι για την τραγωδία

Την απόφασή του επί της ενοχής των 21 κατηγορουμένων στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ανακοίνωσε πτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (29.04.24), έπειτα από μακρά ακροαματική διαδικασία.

Ο καιρός την Κυριακή 28 Απριλίου 2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος.- Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.