Κύριοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Ηλιούπολης, Χαραυγιακός εκφράζει τις ολόθερμες ευχαριστίες του σ όλους τους ανώνυμους και επώνυμους φίλους μας, στους αθλητες και τους γονείς τους, οι οποίοι τιμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή για την 70η πίτα του συλλόγου.

Ουτε το ακραίο καιρικό φαινόμενο «Ωκεανίς» δεν κατάφερε να σταματήσει την κοσμοπλημμύρα, το αδιαχώρητο ούτε και τον παλμό της ιστορικής αυτης συνάντησης και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί.

Ωφείλουμε μια ειλικρινή συγνώμη σ όλους όσοι (από παραδρομή και λόγω του μεγάλου αριθμού των παρευρισκομένων) δεν μνημονεύτηκαν και επιφυλασσόμεθα να τους δώσουμε βήμα στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τα γεννέθλια του Χαραυγιακού.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι το φλουρί «έπεσε» στο Παμπαιδικό μας τμημα και μετα από κληρωση, τη χρυσή λίρα κερδισε ο αθλητης του τμηματος, Καρύδας Σωτήρης.

Ευχαριστούμε πολύ

Για το Δ.Σ


Γραφείο Τύπου 

Προβλήθηκε 404 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.