Ο Τάσος Κολοβός γεννήθηκε το 1991 στην Αθήνα, κατάγεται από την Τρίπολη και ζει στην Ηλιούπολη.

Αποφοίτησε από το 4ο Λύκειο Ηλιούπολης και από το 2009 έως σήμερα δραστηριοποιείται στο χώρο του θεάτρου ως υπεύθυνος παραγωγής, Β. σκηνοθέτη και ηθοποιός.

Παράλληλα ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως Τεχνικός Τεχνολογίας Ίντερνετ σε Δημόσιο ΊΕΚ.

Προσέφερε εθελοντική δράση στη κοινωνική υπηρεσία του Δ. Ηλιούπολης τα τελευταία δυο χρόνια και σήμερα εργάζεται σε εταιρεία δομικών υλικών με υπεύθυνες διοικητικές αρμοδιότητες.

Ευαισθητοποιημένος ιδιαίτερα με τα θέματα του τόπου μας, συμμετέχει στα κοινά προσφέροντας εθελοντική δράση στο Δήμο Ηλιούπολης.

ο Τάσος Κολοβός στο facebook

ΗλιουπΟλοι μαζί  

Προβλήθηκε 400 φορές

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση της ''Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική'' (φωτό)

Μήνυμα νίκης έστειλε η πολυπληθής παρουσία κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική, στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης, στην μεγαλύτερη συσπείρωση του Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμού.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την ανακοίνωση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης» ότι δεν αναρτήθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Δημόσια Περιουσία, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει αναρτηθεί στην Διαύγεια με την υπ’αριθμ. ΑΔΑ:ΩΚΥΖΩΡΥ-ΝΕΑ από 7-5-2019.

Όταν η ανοχή κυβέρνησης και δημοτικών παρατάξεων, κάνει το θράσος των καταπατητών να περισσεύει.

Το γκρίζο τοπίο που διαμορφώνει η ΕΤΑΔ στην δημόσια γη, επιτρέπει στην κ. Μάλοβιτς με περίσσιο θράσος να επανέρχεται και να απαιτεί μισθώματα στο Οικοδομικό Τετράγωνο της πλ. 25ης Μαρτίου.

Βασίλης Βαλασόπουλος - Δήμαρχος Ηλιούπολης: ''Βλάβη στον Ηλεκτροφωτισμό στην Κάτω Ηλιούπολη''

Αγαπητοί Συμπολίτες , Σας ενημερώνω πως κατά τη διάρκεια εργασιών εγκατάστασης οπτικών ινών από τον ΟΤΕ, υπήρξε μία αστοχία εκ μέρους των συνεργείων του ΟΤΕ η οποία προκάλεσε βλάβη σε καλώδια του δικτύου ηλεκτροφωτισμού συγκεκριμένων οδών στην περιοχή της Κ.Ηλιούπολης .

Η Ιφιγένεια Βαλέντη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κεντρικού τομέα με την ''Ανυπότακτη Αττική''

Γεννημένη το 1983, παντρεμένη με τον Κώστα Καραγεώργο και κάτοικος Ηλιούπολης. Απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί ως εμποροϋπάλληλος και υπάλληλος γραφείου.