Δήμος Ηλιούπολης

Αγαπητοί συνδημότες,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας έχει συμπληρώσει ένα χρόνο λειτουργίας στο πλαίσιο χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ 2014-2020 μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αττική 2014-2020.

Ο Δήμος μας παρέχει σε κατοίκους με οικονομικές δυσχέρειες τη δυνατότητα πρόσβασης σε φάρμακα, παραφαρμακευτικά προϊόντα και υγειονομικό υλικό μέσω του Κοινωνικού Φαρμακείου.

Κατά το περασμένο διάστημα έχουν ενταχθεί συνολικά 200 άτομα τα οποία παραλαμβάνουν τα φάρμακά τους σε μηνιαία βάση.

Ο αριθμός αυτός αυξάνεται συνεχώς.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς που με την προσφορά σας σε είδη φαρμακείου βοηθάτε το κοινωνικό μας έργο, μας εμπνέετε να συνεχίσουμε και ελπίζουμε αυτό να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Στο Κοινωνικό Φαρμακείο οι εγγραφές μπορούν να γίνουν οποιαδήποτε στιγμή κάποιος χρειαστεί βοήθεια, με βάση κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ενταχθούν μπορούν να προσέρχονται στο Κοινωνικό Φαρμακείο, το οποίο στεγάζεται εντός του Α’ ΚΑΠΗ επί των οδών Κ. Καραμανλή 12 & Ιάσονος για την ενημέρωση τους ως προς τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και για την υποβολή σχετικής αίτησης.

Υποβολή αιτήσεων: Δευτέρα έως Πέμπτη, 9:00πμ – 13:00μμ.

Πληροφορίες: Αρβανίτη Χριστίνα, Κοινωνική Λειτουργός
Τηλέφωνο: 210 9949843

Για να δείτε την αίτηση για το Κοινωνικό Φαρμακείο πατήστε εδώ.

Η πράξη "Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Ηλιούπολης» με MIS 5001378 έχει ενταχθεί στον ¶ξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και Διακρίσεων - Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττική 2014-2020.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση υποστηρίζει μέσω του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου την λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου ως υποέργο της εν λόγω πράξης για 3 έτη. 

Προβλήθηκε 274 φορές

Στα κάγκελα οι Ενώσεις των Γιατρών για τις αλλαγές στον Συνδικαλιστικό Νόμο

Σε θέσεις μάχης έχουν τεθεί οι γιατροί στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΟΕΝΓΕ) για τις "απεργοκτόνες διατάξεις", όπως τις χαρακτηρίζουν, τις οποίες αναμένεται να περάσει η κυβέρνηση στο αναπτυξιακό Πολυνομοσχέδιο που θα ψηφιστεί στη Βουλή, την ερχόμενη εβδομάδα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΛΑΡΑ

Με αφορμή τα κρούσματα ιλαράς στη χώρα μας,υπενθυμίζουμε στους γονείς ότι ο εμβολιασμός των παιδιών είναι όχι μόνον πολύτιμος αλλά και επιβεβλημένος. Για το λόγο αυτό ζητείται κατά την εγγραφή των παιδιών το Βιβλιάριο Υγείας.

Δωρεάν εφαρμογή Προλοθεραπείας στο «ΘΗΣΕΑ»

Μια σύγχρονη ιατρική, μη χειρουργική θεραπευτική μέθοδος, από την Αμερική, που εφαρμόζεται για την αντιμετώπιση Μυοσκελετικών προβλημάτων και πόνων (Αρθρίτιδα γόνατος, ώμου, ισχίου, καρπού δακτύλων, ποδιού, οσφυαλγία, αυχεναλγία, ραχιαλγία, επικονδυλίτιδα, περιαρθρίτιδα, άκανθα πτέρνας κλπ..)