www.newsit.gr

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι πυροσβέστες που λίγο μετά τη 01:30 τα ξημερώματα έφτασαν στην οδό Έριδος στη Βάρκιζα. Είχαν ειδοποιηθεί πως σε γκαρσονιέρα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας είχε ξεσπάσει πυρκαγιά.

15 πυροσβέστες με έξι οχήματα έφτασαν στο σημείο. Μπήκαν στο διαμέρισμα όπου είχε ξεσπάσει η φωτιά και βρήκαν αναίσθητο πάνω σε ένα διπλό κρεβάτι ένα κοριτσάκι μόλις 13 μηνών! Αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το παιδάκι μεταφέθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά.

Το άρθρο μας για το συμβάν (εδώ)

Πυροσβεστικό Σώμα
@pyrosvestiki
Χωρίς τις αισθήσεις του #απεγκλωβίστηκε νήπιο, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, σε διαμέρισμα, επί της οδού Έριδος, στη Βάρκιζα Αττικής. Στο συμβάν επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

2:37 π.μ. - 28 Φεβ 2019

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η μητέρα του βρέφους βρισκόταν κάτω από την πολυκατοικία, σε κατάσταση αμόκ, καθώς προσπαθούσε να ειδοποιήσει για τη φωτιά στο διαμέρισμά της.

Η 30χρονη μητέρα του βρέφους που χάθηκε στη φωτιά είχε άλλα δυο παιδιά. Το ένα μένει με τον πατέρα του, ενώ το δεύτερο πέθανε πριν από μερικά χρόνια.

Η μητέρα του βρέφους συνελήφθη για παραμέληση ανηλίκου, ενώ προσήχθη κι ένας οδηγός ταξί, που φέρεται να είναι ο πατέρας του δεύτερου παιδιού της, το οποίο είχε χάσει πριν καιρό. 

Προβλήθηκε 782 φορές