www.newsbeast.gr

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την τραγωδία που γράφτηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Βάρκιζα όπου ένας βρέφος κάηκε ζωντανό μέσα σε διαμέρισμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν στη 01:21 τα ξημερώματα η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου επί της οδού Έριδος, στη Βάρκιζα. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, απεγκλωβίστηκε νήπιο χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο διαμέρισμα έμενε η 30χρονη με το 1,5 έτους κοριτσάκι. Την ώρα που ξέσπασε η φωτιά, πιθανότατα από θερμαντικό σώμα, η μητέρα δεν βρισκόταν στο σπίτι αλλά ακριβώς από κάτω σε αυτοκίνητο μαζί με φίλο της, οδηγό ταξί ο οποίος δηλώνει και θετός πατέρας του βρέφους σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή «Μαζί σου».

Η μητέρα, μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί, υπέστη σοκ και άρχιζε να φωνάζει στους πυροσβέστες να σώσουν το παιδί της. Ήταν όμως αργά…

Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 30χρονη είχε τρία παιδιά. Το πρώτο παιδί της το είχε πάρει η πρόνοια και βρίσκεται σε ορφανοτροφείο, το δεύτερο παιδί είχε πεθάνει από κάποια σπάνια ασθένεια, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ενώ άλλες πληροφορίες λένε ότι πέθανε από ασιτία.

Ήδη σχηματίζεται δικογραφία, η οποία εντός της ημέρας θα φτάσει στον εισαγγελέα. 

Προβλήθηκε 613 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.