Aπόκριες 2019 στον δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης (αναλυτικό πρόγραμμα)

Στα πέριξ 01 Μαρτίου 2019

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης βασίστηκαν και φέτος στην πρωτοτυπία αλλά και στην παράδοση, τη μαζική συμμετοχή των πολιτών και την ενεργή συμμετοχή των τοπικών επιχειρήσεων μέσα από διαφορετικές ενέργειες και δράσεις, χαρίζοντας έτσι διέξοδο χαράς στους δημότες μας με όπλο το κέφι και τη φαντασία.

Σας προσκαλώ στις αποκριάτικες εκδηλώσεις μας για να διασκεδάσουμε μαζί με τα παιδιά μας.

Η πλατεία Ποντίων στα Σούρμενα αλλά και το πολιτιστικό μας κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» στην Αργυρούπολη θα είναι το κέντρο της χαράς, του γέλιου και του παιχνιδιού για μικρούς και μεγάλους.

Την Καθαρά Δευτέρα μαζί με όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους σας περιμένουμε να γιορτάσουμε τα ΚΟΥΛΟΥΜΑ με Σαρακοστιανούς μεζέδες και ζωντανή μουσική

Σας εύχοµαι ολόψυχα Καλές Απόκριες και Καλή Σαρακοστή !

Γιάννης Κωνσταντάτος

Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

πηγή: www.notia.gr 

Προβλήθηκε 1075 φορές

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια