Βασίλης Βαλασόπουλος
Δήμαρχος Ηλιούπολης

Καλό μήνα και καλή Άνοιξη!

Μπήκαμε στην εποχή που βλέπουμε τα πάντα πιο αισιόδοξα , πιο ευχάριστα πιο λαμπερά.

Η εποχή των χρωμάτων, των λουλουδιών, των εορτών.

Όπως αλλάζουμε εποχή τώρα, έτσι αλλάξαμε και εποχή όταν αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου μας.

Από τα μέτρια οικονομικά, κατορθώσαμε να έχουμε πλεόνασμα.

Από τη συντήρηση στην πρόοδο.

Από την αδιαφορία για την καθημερινότητα στο να νοιαζόμαστε για τον κάθε συμπολίτη μας.

Από τα προβλήματα στις λύσεις.

8 χρόνια προσπαθούμε και αγωνιζόμαστε για να δίνουμε λύσεις οι οποίες κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα μας.

Είμαστε σίγουροι πως εντός της Άνοιξης θα επιλέξετε την συνέχιση του έργου μας,

Τώρα που γνωρίζουμε καλά τι πρέπει να κάνουμε , πως πρέπει να συνεχίσουμε.

Τώρα που πρέπει να ολοκληρωθούν τα μεγάλα έργα αλλά και οι αλλαγές και τομές στην καθημερινότητα μας, στην εξυπηρέτηση, στις υπηρεσίες μας, να ολοκληρωθεί η μετάβαση στην νέα ψηφιακή εποχή της Ηλιούπολης.

Νέα σε ηλικία στελέχη μας, με δεξιότητες, γνώσεις, εμπειρία θα εργαστούν με πάθος για ακόμα περισσότερες αλλαγές και τομές σε συνεργασία με τους εμπειρότατους συνεργάτες μας που δίνουν μάχες και αγώνες για να ζούμε στην Ηλιούπολη με ποιότητα.

Οι δημοτικές εκλογές την άνοιξη του 2019 θα διεξαχθούν με έναν νέο εκλογικό νόμο σύμφωνα με τον οποίο για να μπορέσω να διοικήσω λαμβάνοντας αποφάσεις πλειοψηφικά και χωρίς να δέχομαι απειλές από συμβούλους με προσωπικές φιλοδοξίες όπως πρόσφατα έγινε με τη μη ψήφιση του προϋπολογισμού 2 φορές, με κίνδυνο να σταματήσει κάθε οικονομική μας δράση ακόμα και πάγιες ανάγκες όπως η μισθοδοσία, χρειάζομαι τη στήριξη σας και την ψήφο σας.

Χρειαζόμαστε μεγάλη πλειοψηφία για ποιότητα δημοκρατίας.

Σας εύχομαι ολόψυχα καλό μήνα, καλή άνοιξη και σας ζητώ να στηρίξετε και αυτή την προσπάθεια μου και των συνεργατών μου για την Ηλιούπολη του μέλλοντος. 

Προβλήθηκε 309 φορές

Δημοτική Κίνηση ''ΗΛΙΟΥ-πόλις, Ανθρώπινη πόλη'' : ''Ερωτήματα για τις απευθείας αναθέσεις της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης''

Διαβάζοντας τις τελευταίες αναρτήσεις στη Διαύγεια των απευθείας αναθέσεων της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μας γεννιούνται εύλογα ερωτήματα:

Ευχαριστήρια επιστολή της Πνευματικής και Πολιτιστικής Εστίας Ηλιούπολης προς τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας.

Για όλους βρίσκει λύσεις ο πρόεδρος του εκκλησιαστικού συμβουλίου του ναού μας. Ευχαριστήριο της Εστίας για την φιλοξενία των γραφείων τους στο κτήριο του ναού.

HELLINIKA HOAXES: ''Οι φωτογραφίες αυτές ΔΕΝ δείχνουν τον καθηγητή στην Ηλιούπολη που συνελήφθη για σχέσεις με ανήλικη''

Ισχυρισμός:Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν τον συλληφθέντα τον Ιούλιο του 2020 44χρονο καθηγητή γυμνασίου στην Ηλιούπολη με την ανήλικη μαθήτριά του...