Βασίλης Βαλασόπουλος
Δήμαρχος Ηλιούπολης

Καλό μήνα και καλή Άνοιξη!

Μπήκαμε στην εποχή που βλέπουμε τα πάντα πιο αισιόδοξα , πιο ευχάριστα πιο λαμπερά.

Η εποχή των χρωμάτων, των λουλουδιών, των εορτών.

Όπως αλλάζουμε εποχή τώρα, έτσι αλλάξαμε και εποχή όταν αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου μας.

Από τα μέτρια οικονομικά, κατορθώσαμε να έχουμε πλεόνασμα.

Από τη συντήρηση στην πρόοδο.

Από την αδιαφορία για την καθημερινότητα στο να νοιαζόμαστε για τον κάθε συμπολίτη μας.

Από τα προβλήματα στις λύσεις.

8 χρόνια προσπαθούμε και αγωνιζόμαστε για να δίνουμε λύσεις οι οποίες κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα μας.

Είμαστε σίγουροι πως εντός της Άνοιξης θα επιλέξετε την συνέχιση του έργου μας,

Τώρα που γνωρίζουμε καλά τι πρέπει να κάνουμε , πως πρέπει να συνεχίσουμε.

Τώρα που πρέπει να ολοκληρωθούν τα μεγάλα έργα αλλά και οι αλλαγές και τομές στην καθημερινότητα μας, στην εξυπηρέτηση, στις υπηρεσίες μας, να ολοκληρωθεί η μετάβαση στην νέα ψηφιακή εποχή της Ηλιούπολης.

Νέα σε ηλικία στελέχη μας, με δεξιότητες, γνώσεις, εμπειρία θα εργαστούν με πάθος για ακόμα περισσότερες αλλαγές και τομές σε συνεργασία με τους εμπειρότατους συνεργάτες μας που δίνουν μάχες και αγώνες για να ζούμε στην Ηλιούπολη με ποιότητα.

Οι δημοτικές εκλογές την άνοιξη του 2019 θα διεξαχθούν με έναν νέο εκλογικό νόμο σύμφωνα με τον οποίο για να μπορέσω να διοικήσω λαμβάνοντας αποφάσεις πλειοψηφικά και χωρίς να δέχομαι απειλές από συμβούλους με προσωπικές φιλοδοξίες όπως πρόσφατα έγινε με τη μη ψήφιση του προϋπολογισμού 2 φορές, με κίνδυνο να σταματήσει κάθε οικονομική μας δράση ακόμα και πάγιες ανάγκες όπως η μισθοδοσία, χρειάζομαι τη στήριξη σας και την ψήφο σας.

Χρειαζόμαστε μεγάλη πλειοψηφία για ποιότητα δημοκρατίας.

Σας εύχομαι ολόψυχα καλό μήνα, καλή άνοιξη και σας ζητώ να στηρίξετε και αυτή την προσπάθεια μου και των συνεργατών μου για την Ηλιούπολη του μέλλοντος. 

Προβλήθηκε 330 φορές

Φώτης Χρυσουλάκης - Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης - ''Η διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης με την υπογραφή της πολιτείας''

Αυτό που συμβαίνει και βιώνουμε στα σχολεία είναι με απλά λόγια η πλήρης απαξίωση της εκπαίδευσης και μάλιστα της δημόσιας εκπαίδευσης. Και πέρα από τις όποιες ευθύνες της κοινωνίας, αναδεικνύεται το κυριότερο.

Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης: ''Για τις καταλήψεις στα Σχολεία και την προβοκατόρικη διαστρέβλωση τους''

Δεύτερη βδομάδα λειτουργίας των σχολείων με τους μαθητές να δίνουν αγωνιστική απάντηση απέναντι στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα σχολεία, με κατά τόπους κινητοποιήσεις σε Δήμους και γειτονιές, καταλήψεις και αποχές...