Σε μια εποχή εσωστρέφειας, απογοήτευσης και έντονου προβληματισμού για την ελληνική κοινωνία, η μαζική και ένθερμη συμμετοχή των δημοτών στην κοπή της πίτας του Ενωτικού Αυτοδιοικητικού Κινήματος (ΕΝΑΚ) έδωσε ένα δυνατό, ηχηρό μήνυμα στήριξης της δράσης τού ΕΝΑΚ, που εχει κερδίσει την εκτίμηση, το σεβασμό και την αποδοχή από πλατιά στρώματα της πόλης μας.

Ο Δημήτρης Πανταζόπουλος δήλωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος, αλλά θα συνεχίσει μαζί με το ΕΝΑΚ την δράση, την λειτουργία και την συμμετοχή στην πόλη ως ένα ανεξάρτητο, κοινωνικό, προοδευτικό κίνημα με εκδηλώσεις, προτάσεις και θέσεις για την Ηλιούπολη και τους κατοίκους της

Επιβεβαιώθηκε αναμφισβήτητα ότι το ΕΝΑΚ, ένα κίνημα ενεργών πολιτών που ζούν, εργάζονται και προσφέρουν στην πόλη, θα έχει και δυναμική συνέχεια και δράση, γιατί ρίζωσε στην συνείδηση των πολιτών, γιατί άφησε δυνατό το χνάρι της παρουσίας, της προσφοράς και της αξιοπιστίας στην πόλη.

Ο Δημήτρης Πανταζόπουλος δήλωσε ότι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι δεν έχουν δείξει μέχρι σήμερα ότι μπορούν να εμπνεύσουν, να δώσουν πυξίδα, ταυτότητα, προοπτική και λύσεις στα προβλήματα της πόλης.

Το ΕΝΑΚ θα διαμορφώσει τη στάση του στις επόμενες δημοτικές εκλογές με βάση τα προγράμματα, δεσμεύσεις, αξιοπιστία και προσφορά στην πόλη.

Δεσμευτικές προτάσεις για τις ανάγκες και την προοπτική της πόλης, είναι :

1. Άνοιγμα και λειτουργία του Δημοτικού Αναψυκτηρίου «Δ.Κιντής», Προφήτης Ηλίας και SportCafe με δημοτικό έλεγχο, προσιτά για τους δημότες και τους φορείς της πόλης.

2. Κυκλοφοριακή μελέτη και εφαρμογή στην πόλη που θα αντιμετωπίζει χρήσεις γης, υπερτοπική κυκλοφορία, γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση πεζών και οχημάτων.

3. Καθαριότητα, αισθητική, πράσινο, επέκταση ανακύκλωσης με ενημέρωση, συμμετοχή και ευαισθητοποίηση των πολιτών.

4. Αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας για τις ανάγκες Πολιτισμού, ΚΕΠ, ΚΑΠΗ, χωρίς ενοικιάσεις ιδιωτικών χώρων από τον Δήμο.

5. Συμμετοχικός προϋπολογισμός και Τεχνικό Πρόγραμμα.

6. Δημιουργία συνεταιριστικής Δημοτικής επιχείρησης που θα στηρίξει σε δυναμικό παιδικούς σταθμούς, Δημοτική Συγκοινωνία, αναψυκτήρια, Κέντρο απεξάρτησης.

7. Ενεργειακή αναβάθμιση δημοσίων κτιρίων και σχολείων, πυρασφάλεια, αντισεισμικός έλεγχος.

8. Στήριξη νέων δημιουργών της πόλης. Οργάνωση και υποστήριξη από τον Δήμο, ετήσιου μαθητικού φεστιβάλ Σχολείων που θα αναδεικνύει τις δράσεις και τη συνεργασία της σχολικής κοινότητας.

9. Οργάνωση, λειτουργία σύγχρονης και αποτελεσματικής δημοτικής συγκοινωνίαςμε τους τρείς σταθμούς Μετρό στην πόλη.

Παρευρέθηκαν :

Γιώργος Καμίνης, Δήμαρχος Αθήνας.

Νάντια Γιαννακοπούλου, υποψήφια βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ

Βασίλης Βαλασόπουλος, Δήμαρχος Ηλιούπολης.

Θεόδωρος Γεωργάκης, πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης.

Παρασκευάς Γιαννόπουλος, υποψήφιος βουλευτής ΝΔ.

Οι επικεφαλείς Κοκοτίνης, Ευσταθίου, Πίκουλα και Χατζιδάκης.

Δημοτικοί Σύμβουλοι Πούλος Γιάννης, Μπενάς Γιώργος, Αντύπας, Καλαντίδης,

Δουβή, Βιδάλης, Αντζινάς, Μπασούρης, αντιπροσωπεία των «Συνεργών»


Μαζί με το ΕΝΑΚ

Προχωράμε μπροστά
Προχωράμε μαζί
Προχωράμε όλοι

Για μια Ηλιούπολη

Φιλική και φιλόξενη
Σύγχρονη και προσβάσιμη
Ανθρώπινη και διακριτή

Για το ΕΝΑΚ
Δημήτρης Πανταζόπουλος

 

Προβλήθηκε 559 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.