ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 02-03-2019
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ.

ΑΝΕΜΟΙ ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ, ΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΣΕ ΒΟΡΕΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 03 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ, ΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 05 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 3 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 03 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 09 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 5 ΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ. ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 08 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.

ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΕ ΒΟΡΕΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 08 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΟΡΕΙΝΑ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 03 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

www.emy.gr 

Προβλήθηκε 312 φορές
Ο καιρός το Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και θα εμφανίσουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα στις ακόλουθες περιοχές: Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες (κυρίως Σκιάθο και Σκόπελο), Νότια Πιερία, Βόρεια Εύβοια, νομό Φθιώτιδας (στα βόρεια), νησιά ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο και Λέσβο).

Συμβούλιο της Επικρατείας: Αλλαγή επωνύμου όταν ο πατέρας ''εξαφανίζεται''

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η εγκατάλειψη των παιδιών και η έλλειψη ουσιαστικού δεσμού με τον γονέα, το επώνυμο του οποίου φέρουν, δικαιολογεί την αλλαγή του για ψυχολογικούς λόγους και την υιοθέτηση του επωνύμου της μητέρας

Απεργία ΓΣΕΕ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν από τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (17.4.24) στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης συγκεντρώσεων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ.