Έλενα Κούκουνα - Νταγράκη υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές , στον Δήμο Ηλιούπολης με τον συνδυασμό <<Η Πόλη που Θέλω>> και υποψήφιο δήμαρχο τον Γαβριήλ Αραμπατζή έναν άξιο, ευρηματικό και με όραμα για τον Δήμο μας , άνθρωπο.

Γεννήθηκα στην Ηλιούπολη, μαθήτρια στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης και στο Γυμνάσιο – Γενικό Λύκειο του Καρέα. Μένω μέχρι σήμερα στην Ηλιούπολη με την οικογένεια μου και είμαι μητέρα ενός 6χρονου αγοριού.

Φιλοδοξία μου είναι να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια πόλη φιλική προοδευτική και καινοτόμα για τους κατοίκους της Ηλιούπολης και κυρίως για τα παιδιά μας.

Έχω σπουδάσει Λογιστικά - Διοίκηση Επιχειρήσεων και εργάζομαι στο χώρο της λογιστικής από το 1999 ως και σήμερα. Υπεύθυνη οικονομικού τμήματος – ταμειακή διαχείριση και κοστολόγηση έργων σε ιδιωτικές εταιρείες (σχεδίασης – διακόσμησης).

Υπεύθυνη τμήματος εισαγωγών (επικοινωνίας εξωτερικού) σε εισαγωγική εταιρεία. Πολυετή εμπειρία ως συνεργάτης σε Λογιστικά και Φοροτεχνικά γραφεία. Παρακολούθηση σεμιναρίων από την Ευρωπαική Ένωση ( Χρηματιστήριο – Ασφάλειες) και παρακολούθηση προγράμματος (Αρχαία Τραγωδία – θέατρο – ορθοφωνία).

Σκοπός μου είναι να δώσουμε μια καινούργια ώθηση στο πολιτικό τοπίο της περιοχή μας έχοντας μια οραματική διάθεση που θέλει την Ηλιούπολη και τους ανθρώπους της πρωταγωνιστές , εκφραστές μιας νέας και προοδευτικής τάξης πραγμάτων. Με μοναδικό μέλημα την ευημερία και την πρόοδο της.

Οι λόγοι υποψηφιότητας

Eίναι πρόκληση για μένα και όχι μια προσωπική φιλοδοξία. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι είναι ένα στοίχημα με τον εαυτό μου για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας και για την πόλη μας.

Η αισιοδοξία, το όραμα ,η ελπίδα , η όρεξη , η ανανέωση – εξέλιξη είναι χαρακτηριστικά που με αγγίζουν και ζωντανεύουν το πάθος μου να ασχοληθώ ενεργά με την πολιτική ζωή της πόλης μας.

ΌΧΙ πια θεατής σε κάτι αφορά όλους μας. Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ είναι η πόλη που θέλουμε όλοι ΕΜΕΙΣ.
 

http://Ipolipouthelo.gr

τηλ: 6973456896

e-mail: elenakoukouna@hotmail.com

facebook : Elena Koukouna-Dagraki 

Προβλήθηκε 702 φορές

«Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ» : Η «Δημοκρατική αντίληψη» της νέας διοίκησης

Όταν ο νεοεκλεγής δήμαρχος ευαγγελιζόταν προεκλογικά ότι θα φέρει τη Δημοκρατία στην πόλη μας και θα διώξει την αλαζονεία και τις καθεστωτικές συμπεριφορές δεν φανταζόμασταν ότι από τις πρώτες πολιτικές του πράξεις θα ήταν η νόθευση της λαϊκής εντολής.

Η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης σε διημερίδα στην Αχαΐα

Tο Σάββατο και την Κυριακή 14-15/09/2019 στη Κάτω Αχαΐα, η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης συμμετείχε στη διημερίδα που διοργάνωσε το Σώμα Εθελοντών Διασωστών – Πυροσβεστών Δυτικής Αχαΐας «Σ.Ε.ΔΙ.Π. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ»