Έλενα Κούκουνα - Νταγράκη υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές , στον Δήμο Ηλιούπολης με τον συνδυασμό ''Η Πόλη που Θέλω'' και υποψήφιο δήμαρχο τον Γαβριήλ Αραμπατζή έναν άξιο, ευρηματικό και με όραμα για τον Δήμο μας , άνθρωπο.

Έχει σπουδάσει Λογιστικά-Διοίκηση Επιχειρήσεων και εργάζεται στο χώρο της λογιστικής από το 1999 ως και σήμερα. Υπεύθυνη οικονομικού τμήματος – ταμειακή διαχείριση και κοστολόγηση έργων σε ιδιωτικές εταιρείες ( σχεδίασης – διακόσμησης).

Υπεύθυνη τμήματος εισαγωγών (επικοινωνίας εξωτερικού) σε εισαγωγική εταιρεία. Πολυετή εμπειρία ως συνεργάτης σε Λογιστικά και Φοροτεχνικά γραφεία. Παρακολούθηση σεμιναρίων από την Ευρωπαική Ένωση (Χρηματιστήριο – Ασφάλειες).

Γεννήθηκε στην Ηλιούπολη, ήταν μαθήτρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης και του Γυμνασίου - Λυκείου Καρέα.

Μένει μέχρι σήμερα στην Ηλιούπολη με την οικογένεια της και είναι μητέρα ενός 6χρονου αγοριού.

Φιλοδοξία της είναι να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια πόλη φιλική προοδευτική και καινοτόμα για τους κατοίκους της Ηλιούπολης και κυρίως για τα παιδιά μας.

Σκοπός της είναι να δώσουμε μια καινούργια ώθηση στο πολιτικό τοπίο της περιοχή μας έχοντας μια οραματική διάθεση που θέλει την Ηλιούπολη και τους ανθρώπους της πρωταγωνιστές , εκφραστές μιας νέας και προοδευτικής τάξης πραγμάτων. Με μοναδικό μέλημα την ευημερία και την πρόοδο της.

http://Ipolipouthelo.gr

τηλ: 6973456896

e-mail: elenakoukouna@hotmail.com

facebook : Elena Koukouna-Dagraki 

Προβλήθηκε 180 φορές

Συνάντηση με θέμα τον αθλητισμό στην πόλη συγκάλεσαν ο Αθλητικός Οργανισμός (ΠΑΟΔΗΛ) μαζί με τον Δήμαρχο Ηλιούπολης.

Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι των διοικήσεων των αθλητικών ομάδων αρκετών αθλημάτων, παλαίμαχοι, εν ενεργεία αθλητές, φίλαθλοι, γονείς και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.