Έλενα Κούκουνα - Νταγράκη υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές , στον Δήμο Ηλιούπολης με τον συνδυασμό <<Η Πόλη που Θέλω>> και υποψήφιο δήμαρχο τον Γαβριήλ Αραμπατζή έναν άξιο, ευρηματικό και με όραμα για τον Δήμο μας , άνθρωπο.

Γεννήθηκα στην Ηλιούπολη, μαθήτρια στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης και στο Γυμνάσιο – Γενικό Λύκειο του Καρέα. Μένω μέχρι σήμερα στην Ηλιούπολη με την οικογένεια μου και είμαι μητέρα ενός 6χρονου αγοριού.

Φιλοδοξία μου είναι να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια πόλη φιλική προοδευτική και καινοτόμα για τους κατοίκους της Ηλιούπολης και κυρίως για τα παιδιά μας.

Έχω σπουδάσει Λογιστικά - Διοίκηση Επιχειρήσεων και εργάζομαι στο χώρο της λογιστικής από το 1999 ως και σήμερα. Υπεύθυνη οικονομικού τμήματος – ταμειακή διαχείριση και κοστολόγηση έργων σε ιδιωτικές εταιρείες (σχεδίασης – διακόσμησης).

Υπεύθυνη τμήματος εισαγωγών (επικοινωνίας εξωτερικού) σε εισαγωγική εταιρεία. Πολυετή εμπειρία ως συνεργάτης σε Λογιστικά και Φοροτεχνικά γραφεία. Παρακολούθηση σεμιναρίων από την Ευρωπαική Ένωση ( Χρηματιστήριο – Ασφάλειες) και παρακολούθηση προγράμματος (Αρχαία Τραγωδία – θέατρο – ορθοφωνία).

Σκοπός μου είναι να δώσουμε μια καινούργια ώθηση στο πολιτικό τοπίο της περιοχή μας έχοντας μια οραματική διάθεση που θέλει την Ηλιούπολη και τους ανθρώπους της πρωταγωνιστές , εκφραστές μιας νέας και προοδευτικής τάξης πραγμάτων. Με μοναδικό μέλημα την ευημερία και την πρόοδο της.

Οι λόγοι υποψηφιότητας

Eίναι πρόκληση για μένα και όχι μια προσωπική φιλοδοξία. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι είναι ένα στοίχημα με τον εαυτό μου για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας και για την πόλη μας.

Η αισιοδοξία, το όραμα ,η ελπίδα , η όρεξη , η ανανέωση – εξέλιξη είναι χαρακτηριστικά που με αγγίζουν και ζωντανεύουν το πάθος μου να ασχοληθώ ενεργά με την πολιτική ζωή της πόλης μας.

ΌΧΙ πια θεατής σε κάτι αφορά όλους μας. Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ είναι η πόλη που θέλουμε όλοι ΕΜΕΙΣ.
 

http://Ipolipouthelo.gr

τηλ: 6973456896

e-mail: elenakoukouna@hotmail.com

facebook : Elena Koukouna-Dagraki 

Προβλήθηκε 506 φορές

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση της ''Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική'' (φωτό)

Μήνυμα νίκης έστειλε η πολυπληθής παρουσία κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική, στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης, στην μεγαλύτερη συσπείρωση του Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμού.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την ανακοίνωση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης» ότι δεν αναρτήθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Δημόσια Περιουσία, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει αναρτηθεί στην Διαύγεια με την υπ’αριθμ. ΑΔΑ:ΩΚΥΖΩΡΥ-ΝΕΑ από 7-5-2019.

Όταν η ανοχή κυβέρνησης και δημοτικών παρατάξεων, κάνει το θράσος των καταπατητών να περισσεύει.

Το γκρίζο τοπίο που διαμορφώνει η ΕΤΑΔ στην δημόσια γη, επιτρέπει στην κ. Μάλοβιτς με περίσσιο θράσος να επανέρχεται και να απαιτεί μισθώματα στο Οικοδομικό Τετράγωνο της πλ. 25ης Μαρτίου.

Βασίλης Βαλασόπουλος - Δήμαρχος Ηλιούπολης: ''Βλάβη στον Ηλεκτροφωτισμό στην Κάτω Ηλιούπολη''

Αγαπητοί Συμπολίτες , Σας ενημερώνω πως κατά τη διάρκεια εργασιών εγκατάστασης οπτικών ινών από τον ΟΤΕ, υπήρξε μία αστοχία εκ μέρους των συνεργείων του ΟΤΕ η οποία προκάλεσε βλάβη σε καλώδια του δικτύου ηλεκτροφωτισμού συγκεκριμένων οδών στην περιοχή της Κ.Ηλιούπολης .

Η Ιφιγένεια Βαλέντη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κεντρικού τομέα με την ''Ανυπότακτη Αττική''

Γεννημένη το 1983, παντρεμένη με τον Κώστα Καραγεώργο και κάτοικος Ηλιούπολης. Απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί ως εμποροϋπάλληλος και υπάλληλος γραφείου.