ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Εντός των τειχών 05 Μαρτίου 2019

O Δήμος Ηλιούπολης, σας καλεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 19:30 στο Αναψυκτήριο του Δήμου Ηλιούπολης στο Άλσος Δ.Κιντής (Μνησικλέους και Ύδρας) στην εκδήλωση με θέμα «Δημογραφικό Πρόβλημα, η συμμετοχή της γυναίκας στην στήριξη της δημογραφίας» με ομιλήτρια την κα Δήμητρα–Ινές Αγγελή, Γενική Γραμματέα της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ).

Η εκδήλωση διοργανώνεται με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας για την Γυναίκα και είναι αφιερωμένη στην συμβολή και τον αποφασιστικό ρόλο της γυναίκας στο δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Μέσα από την εκδήλωση οι πολίτες θα ενημερωθούν για τα δικαιώματα των πολύτεκνων, αλλά και για την ικανοποίηση που νιώθουν οι πολύτεκνοι με την συμβολή τους στον πολλαπλασιασμό της ζωής.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης 

Προβλήθηκε 1445 φορές

''Λουκέτο'' 48 ωρών (5 και 6.07.2025) στις υπηρεσίες καθαριότητας όλων των δήμων της χώρας

Οι εργαζόμενοι στις δημοτικές υπηρεσίες θα προχωρήσουν στην 48ωρη αποχή το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (5 – 6 Ιουλίου), όπου και δεν θα πραγματοποιήσουν δρομολόγια αποκομιδής των απορριμμάτων.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''Ο Δήμος Ηλιούπολης σε πορεία πλήρους ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ''

Όλο και πιο καθαρή γίνεται η πολιτική επιλογή της Δημοτικής Αρχής Ηλιούπολης: Ενισχύει την εμπορευματοποίηση υπηρεσιών (ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ - ΑΝΤΙΤΙΜΑ- ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ) που θα έπρεπε να είναι ΔΗΜΟΣΙΕΣ και ΔΩΡΕΑΝ για ΟΛΟΥΣ.