Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν φημίζεται για την ποιότητά του, κάτι που φαίνεται και από το πλήθος των ματς που δεν έχουν γκολ.

Μπορεί ο απολογισμός της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ να έβγαλε στο… άθροισμα 17 γκολ σε 8 ματς, δηλαδή κάτι λίγο περισσότερο από δύο γκολ ανά παιχνίδι, ωστόσο αυτή είναι η μία αλήθεια των αριθμών.

Η άλλη πραγματικότητα είναι ότι αυτά τα γκολ σημειώθηκαν μόλις σε 5 αναμετρήσεις, στις δύο εκ των οποίων συμμετείχαν οι δύο πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός) ενώ το απρόσμενο ήταν τα 5 γκολ που σημείωσε ο Παναιτωλικός στο παιχνίδι της Καθαρά Δευτέρας κόντρα στον Πανιώνιο.

Αυτό σημαίνει ότι τρία ματς έληξαν 0 – 0, γεγονός το οποίο μόνο σπάνιο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τη φετινή σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Δείτε το εκπληκτικό φαινόμενο των 0-0 στο φετινό πρωτάθλημα
 

Προβλήθηκε 497 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.