Το τένις μπορεί να μην είναι παραδοσιακά ελληνικό σπορ, όμως οι τελευταίες επιτυχίες των Ελλήνων αντισφαιριστών και κυρίως του Στέφανου Τσιτσιπά έχουν φέρει το άθλημα μέσα στα σπίτια μας για τα καλά.

Από τον… χορό δε θα μπορούσε να λείπει και το στοιχηματικό ενδιαφέρον, αφού μέσω της κάλυψης με live streaming όλων των μεγάλων τουρνουά τένις από τις στοιχηματικές πλατφόρμες, δίνεται η ευκαιρία στους παίκτες να έχουν μια πλήρη εικόνα στα δεδομένα που έχουν να διαχειριστούν.

Στο στοίχημα τένις, εκτός από την προφανή επιλογή (νικητής αγώνα) μπορείτε να ποντάρετε σε δεκάδες διαφορετικές αγορές σε κάθε αγώνα, από το ποιoς θα κερδίσει το γκέιμ ή το σετ, μέχρι το νικητή του επόμενου πόντου.

Έτσι σε αντίθεση με τα άλλα στοιχήματα στα πιο δημοφιλή σπορ (ποδόσφαιρο ή μπάσκετ), το στοίχημα στο τένις απαιτεί τη γνώση τόσο των κανόνων του αθλήματος, όσο και κάποιων παραγόντων που επηρεάζουν την έκβαση ενός αγώνα, όπως η φόρμα του αθλητή και η επιφάνεια που διεξάγεται ο αγώνας.

Έτσι, πριν ποντάρετε σε ένα ματς τένις θα πρέπει να σας είναι γνωστά τα παρακάτω.

Δες εδώ ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τη στρατηγική μας στο στοίχημα τένις.

Προβλήθηκε 64 φορές
Πέθανε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος! Θρήνος στην οικογένεια του Παναθηναϊκού

Απίστευτος θρήνος για την οικογένεια του Παναθηναϊκού, αφού μετά τον Παύλο, έφυγε από τη ζωή και ο αδερφός του Θανάσης Γιαννακόπουλος, ίσως ο πιο αγαπημένος παράγοντας στην ιστορία του Τριφυλλιού.

Μεγάλη διάκριση για το ΕΚΠΑ - 2 χρυσά και 1 αργυρό μετάλλιο σε διαγωνισμό μαθηματικών

Το Μαθηματικό Τμήμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών συμμετείχε με τρεις φοιτητές στον διεθνή διαγωνισμό Seemous 2019 που έγινε στο Devin της Βουλγαρίας από 12 έως 17 Μαρτίου 2019.

Σε δύο εκλογικά τμήματα θα ψηφίζουμε σε ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές

«Με τον τρόπο αυτό, θωρακίζεται η εκλογική διαδικασία και παρέχονται εγγυήσεις για την απρόσκοπτη και ομαλή διεξαγωγή των εκλογών, χωρίς επιπλέον, την υπέρμετρη επιβάρυνση όλων των παραγόντων της εκλογικής διαδικασίας (δικαστικών αντιπροσώπων, εφορευτικής επιτροπής κτλ)», σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εσωτερικών.

Συγκέντρωση έξω από το ΣτΕ στις 09.00 – Κλειστά σήμερα τα φροντιστήρια

Συγκέντρωση έξω από το ΣτΕ έχουν σήμερα στις 9.00 το πρωί οι εκπαιδευτικοί στα φροντιστήρια και στα κέντρα ξένων γλωσσών. Διαμαρτύρονται για το ωράριο και οι συνθήκες εργασίας τους, διεκδικώντας να μην γίνει δεκτή περαιτέρω μείωση των αποδοχών τους.