Αγαπητοί φίλοι κ φίλες μια Νέα Αρχή ξεκίνησε για μένα, με την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου ως Περιφερειακή Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα, στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη.

Ευχαριστώ θερμά τον κ. Πατούλη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου & είμαι σίγουρη ότι το 2019 θα φέρει μια ‘ΝΕΑ ΑΡΧΗ’ για την Αττική!

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους.

''Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ηλιούπολη όπου κατοικώ μέχρι σήμερα.

Ιατρός – Ακτινοδιαγνώστης με κλινική εμπειρία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με συμμετοχή σε ελεύθερες ανακοινώσεις, σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια και δημοσιεύσεις σε ελληνικά περιοδικά.

Μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημόσια Διοίκηση με κατεύθυνση την Γενική Διοίκηση.

Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Ηλιούπολης.

Αντιπρόεδρος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (Ε.Ν.Α.).

Επιστημονικά Υπεύθυνη στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία για τη λειτουργία δύο Κινητών Μονάδων Μαστογράφου σε όλη την Ελλάδα, καθώς και του τομέα Υγείας των Κέντρων Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο δήμο Ηλιούπολης.

Τακτικό μέλος της επιτροπής CEMR (Council of European Municipalities and Regions) της ΚΕΔΕ, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας και της RSNA (Radiology Society of North America).

Μέλος και τ. εντεταλμένη Σύμβουλος σε θέματα Ισότητας του Δήμου Ηλιούπολης.

Μέλος της Επιτροπής Υγείας της ΚΕΔΕ.''

 https://neaarxiattiki.gr

H Μαρία Κουρή στο facebook (επίσημη σελίδα)

Προβλήθηκε 396 φορές

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση της ''Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική'' (φωτό)

Μήνυμα νίκης έστειλε η πολυπληθής παρουσία κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική, στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης, στην μεγαλύτερη συσπείρωση του Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμού.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την ανακοίνωση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης» ότι δεν αναρτήθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Δημόσια Περιουσία, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει αναρτηθεί στην Διαύγεια με την υπ’αριθμ. ΑΔΑ:ΩΚΥΖΩΡΥ-ΝΕΑ από 7-5-2019.

Όταν η ανοχή κυβέρνησης και δημοτικών παρατάξεων, κάνει το θράσος των καταπατητών να περισσεύει.

Το γκρίζο τοπίο που διαμορφώνει η ΕΤΑΔ στην δημόσια γη, επιτρέπει στην κ. Μάλοβιτς με περίσσιο θράσος να επανέρχεται και να απαιτεί μισθώματα στο Οικοδομικό Τετράγωνο της πλ. 25ης Μαρτίου.

Βασίλης Βαλασόπουλος - Δήμαρχος Ηλιούπολης: ''Βλάβη στον Ηλεκτροφωτισμό στην Κάτω Ηλιούπολη''

Αγαπητοί Συμπολίτες , Σας ενημερώνω πως κατά τη διάρκεια εργασιών εγκατάστασης οπτικών ινών από τον ΟΤΕ, υπήρξε μία αστοχία εκ μέρους των συνεργείων του ΟΤΕ η οποία προκάλεσε βλάβη σε καλώδια του δικτύου ηλεκτροφωτισμού συγκεκριμένων οδών στην περιοχή της Κ.Ηλιούπολης .

Η Ιφιγένεια Βαλέντη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κεντρικού τομέα με την ''Ανυπότακτη Αττική''

Γεννημένη το 1983, παντρεμένη με τον Κώστα Καραγεώργο και κάτοικος Ηλιούπολης. Απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί ως εμποροϋπάλληλος και υπάλληλος γραφείου.