Ετοιμάστηκε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης.

Βρίσκεται μέσα στο Οικογενειακό Πάρκο Αγίας Παρασκευής και είναι μία μικρή όαση για όσους λατρεύουν το ποδήλατο, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ο Δήμαρχος, Γιάννης Κωνσταντάτος, δήλωσε σχετικά:

«Έτοιμο το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου μας! Είχαμε υποσχεθεί σε μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες ένα πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής. Η υπόσχεση έγινε πράξη και μέσα στο μαγικό τοπίο του Οικογενειακού Πάρκου Αγίας Παρασκευής όσοι αγαπούν το ποδήλατο θα μπορούν να απολαμβάνουν τις βόλτες τους. Ειδικά οι μικροί μας φίλοι αφού σχεδιάσαμε και πιστά για μικρά ποδήλατα.

Επίσημη γιορτή με πολλές εκπλήξεις θα γίνει σε λίγες ημέρες αλλά μπορείτε από τώρα να το απολαύσετε.

Σε μια περίοδο που δεχόμαστε λάσπη προεκλογική από τους αντιπάλους μας εμείς απαντάμε με τον μοναδικό τρόπο που γνωρίζουμε. Έργα ουσίας για την πόλη μας»

https://alimosonline.gr 

Προβλήθηκε 372 φορές

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  λόγω εκτέλεσης εργασιών

Λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης εγκαταστάσεων ηλεκτροφωτισμού, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, εναλλάξ στη δεξιά και αριστερή λωρίδα και ανά ρεύμα κυκλοφορίας στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Αγίου Δημητρίου, Δάφνης-Υμηττού...

Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης: Δωρεάν καλοκαιρινό Summer Camp για τα παιδιά των δημοτών

Με την συνεργασία εξειδικευμένων επαγγελματιών, θα προσφέρει, δωρεάν, εξαιρετικής ποιότητας προγράμματα για τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην Καλοκαιρινή Δημιουργική Απασχόληση.