Ετοιμάστηκε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης.

Βρίσκεται μέσα στο Οικογενειακό Πάρκο Αγίας Παρασκευής και είναι μία μικρή όαση για όσους λατρεύουν το ποδήλατο, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ο Δήμαρχος, Γιάννης Κωνσταντάτος, δήλωσε σχετικά:

«Έτοιμο το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου μας! Είχαμε υποσχεθεί σε μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες ένα πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής. Η υπόσχεση έγινε πράξη και μέσα στο μαγικό τοπίο του Οικογενειακού Πάρκου Αγίας Παρασκευής όσοι αγαπούν το ποδήλατο θα μπορούν να απολαμβάνουν τις βόλτες τους. Ειδικά οι μικροί μας φίλοι αφού σχεδιάσαμε και πιστά για μικρά ποδήλατα.

Επίσημη γιορτή με πολλές εκπλήξεις θα γίνει σε λίγες ημέρες αλλά μπορείτε από τώρα να το απολαύσετε.

Σε μια περίοδο που δεχόμαστε λάσπη προεκλογική από τους αντιπάλους μας εμείς απαντάμε με τον μοναδικό τρόπο που γνωρίζουμε. Έργα ουσίας για την πόλη μας»

https://alimosonline.gr 

Προβλήθηκε 197 φορές

Σάρωσε τα μετάλλια η Κελαϊδίτη στους τελικούς οργάνων, «ασημένιο» το ανσάμπλ γυναικών στο φινάλε του 5ου Aphrodite Cup

Με την Ελένη Κελαϊδίτη να εντυπωσιάζει ξανά στους τελικούς οργάνων του ατομικού γυναικών, κατακτώντας δύο ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλιο, αλλά και με την Εθνική ανσάμπλ γυναικών να ανεβαίνει επίσης στο βάθρο, ολοκληρώθηκε το 5ο διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής Aphrodite Cup,

Χρυσό μετάλλιο για την Κελαϊδίτη στο Aphrodite Cup, στο σύνθετο ατομικό γυναικών!

Η 18χρονη πρωταθλήτρια έδειξε γιατί θεωρείται φαβορί για την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020», με τα καινούργια της προγράμματα να ξεχωρίζουν για την σύνθεση αλλά και για τον υψηλό συντελεστή δυσκολίας τους.

Πλούτη και χλιδή για την σπείρα που έκανε διαρρήξεις σε όλη την Αθήνα.

Ζωή χαρισάμενη για τα μέλη σπείρας που έκανε διαρρήξεις σε όλη την Αθήνα. Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ λεία, κοσμήματα, αυτοκίνητα. Με... διεθνή καριέρα ο αδερφός του κυκλώματος με την "ατσάλινη" πειθαρχία.

Η Θεοκλήτη (Τίτσα) Μεσουρίδου-Φραγκιά υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος ''η Καλλιθέα αλλάζει - Δημήτρης Κάρναβος''

Γεννήθηκα στην Αθήνα, κατοικώ στην Καλλιθέα και κατάγομαι από Κεφαλλονιά, Δράμα, Μεσσηνία, Λαμία. Πρόεδρος στον Σύλλογο Τριτέκνων Περιφέρειας (Νομού) Αττικής