Ετοιμάστηκε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης.

Βρίσκεται μέσα στο Οικογενειακό Πάρκο Αγίας Παρασκευής και είναι μία μικρή όαση για όσους λατρεύουν το ποδήλατο, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ο Δήμαρχος, Γιάννης Κωνσταντάτος, δήλωσε σχετικά:

«Έτοιμο το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου μας! Είχαμε υποσχεθεί σε μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες ένα πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής. Η υπόσχεση έγινε πράξη και μέσα στο μαγικό τοπίο του Οικογενειακού Πάρκου Αγίας Παρασκευής όσοι αγαπούν το ποδήλατο θα μπορούν να απολαμβάνουν τις βόλτες τους. Ειδικά οι μικροί μας φίλοι αφού σχεδιάσαμε και πιστά για μικρά ποδήλατα.

Επίσημη γιορτή με πολλές εκπλήξεις θα γίνει σε λίγες ημέρες αλλά μπορείτε από τώρα να το απολαύσετε.

Σε μια περίοδο που δεχόμαστε λάσπη προεκλογική από τους αντιπάλους μας εμείς απαντάμε με τον μοναδικό τρόπο που γνωρίζουμε. Έργα ουσίας για την πόλη μας»

https://alimosonline.gr 

Προβλήθηκε 1616 φορές

Ανακοίνωση του Χώρου Πολιτισμού και Αλληλεγγύης ''Καλλίπολις'' για τα γκράφιτι στην Αργυρούπολη

Στο ερώτημα ποιος είναι ο καταλληλότερος τρόπος για να εορταστεί η επέτειος των 200 ετών από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης, ο δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Κωνσταντάτος και η παράταξή του Ενωμένη Πόλη αποφάνθηκαν με έναν απροσδόκητο τρόπο.

Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού - Αργυρούπολης: ''Επικίνδυνος κατήφορος της Δημοτικής Αρχής, ποιά είναι η Δημοκρατία και ποιός ο πατριωτισμός'';

Τους είπαμε ότι καλώς σκέφτηκαν να απεικονίσουν ήρωες του 1821 σε τοίχους της πόλης, αλλά έκαναν κακώς που επέλεξαν να το κάνουν αυτό με έναν άνθρωπο που συνδέεται ολοφάνερα με ρατσιστικές, μισαλλόδοξες και νεοναζιστικές αντιλήψεις.

Συνελήφθησαν δύο  άτομα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστίων.

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας ( skunk ) βάρους -4.210- γραμμ., -82- στειλεοί με χασισέλαιο, -2- μαχαίρια, -2- οχήματα, ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των -830- ευρώ