Μετά την αναβάθμιση του κ. Φραγκίσκου Δεκαβάλλα από αναπληρωματικό σε τακτικό μέλος της Ε.Π.Σ.Α. τις θέσεις του Αντιπροέδρου Α’ και Β’ του συλλόγου καταλαμβάνουν αντίστοιχα οι κ.κ. Κουνέλης Βαγγέλης και Κουντουριώτης Νίκος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χαραυγιακού τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους και πολλές επιτυχίες.

Παράλληλα συγχαίρει τον κ. Δεκαβάλλα για την εκλογή του και του εύχεται να υπηρετήσει με το καλύτερο τρόπο το αθηναϊκό ποδόσφαιρο από το νέο του πόστο.

Επίτιμος Πρόεδρος ο Μανώλης Γιαννάτος

Στην συνεδρίαση του, την Τετάρτη 13 Μαρτίου, το Δ.Σ. του Χαραυγιακού, με ομόφωνη απόφάση του, και μετά από πρόταση των κ.κ. Κουντουριώτη και Μούρτζη ανακηρύσσει τον αρχαιότερο εν ζωή πρόεδρο του συλλόγου κ. Γιαννάτο Μανώλη σε επίτιμο πρόεδρο του σωματείου


Χαραυγιακός Α.Ο.Η (facebook

Προβλήθηκε 95 φορές

Κλείνει ο ναός του Κοιμητηρίου. (πρεσβύτερος Σεραφείμ Δημητρίου)

Τέλειωσαν τα ψέματα του Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου. Με επιστολές μου, αλλά αργότερα και με δημόσιες αναφορές έθεσα τα θέματα της παράνομης λειτουργίας του Ναού του Κοιμητηρίου Ηλιουπόλεως, προτείνοντας στην Δημοτική Αρχή την συμμόρφωση στα νόμιμα.

Δήλωση της Τασίας Τσατσούλη: Τώρα είναι η ώρα της συμπόρευσης με το ΚΚΕ και την Λαϊκή Συσπείρωση

Τα κόμματα του διπολισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ μέσα σε ένα αρένα προεκλογικής λασπολογίας στήνουν ψεύτικες διαχωριστικές γραμμές και εμφανίζονται τάχα ότι τους χωρίζει πολιτική άβυσσος.