www.tromaktiko.gr

Ο Oscar Wilde είπε: Όταν βρέχει ψάξε να βρεις το ουράνιο τόξο και όταν είναι σκοτεινά ψάξε να βρεις τα αστέρια

Το κάνουμε αυτό, πάντα ψάχνουμε να βρούμε το καλό στα πάντα και με αφορμή αυτό το υπέροχο κείμενο θα σας πούμε να κάνετε υπομονή, να περάσουν οι λίγες ημέρες αυτής της εβδομάδας και την Κυριακή που θα ξαναβγεί ο ήλιος θα σας δούμε από κοντά!
Με πολλούς και υπέροχους σκύλους που ψάχνουν και περιμένουν τα παντοτινά τους σπίτια και τις οικογένειές τους!

Αν ψάχνετε το ταίρι σας, αν δεν το ψάχνετε αλλά το περιμένετε, αν δεν το περιμένετε αλλά θέλετε να σας έρθει, ακόμα και ουρανοκατέβατο, αν βαρεθήκατε τη μοναξιά, αν, αν, αν… Για όσα αν έχετε, εμείς έχουμε τις λύσεις.

– Είσαι το ταίρι μου; Ημέρα υιοθεσίας.

Αυτήν την Κυριακή 17 Μαρτίου και την Κυριακή 31 Μαρτίου, στην παραλία Γλυφάδας, πλατεία Βεργωτή (Δελφίνια) από τις 11.00 ως τις 15.00 θα σας περιμένουμε για το καλύτερο προξενιό της ζωής σας!

Άνετος χώρος, εύκολο πάρκινγκ και πρόσβαση.  

Προβλήθηκε 438 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.