Η Βαλεντίνα Λίτση υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος ''Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική''

Γεννήθηκα στην Δερβιτσάνη Αργυροκάστρου, είμαι κόρη γιατρών, του Σπύρου και της Βιολέτας Λίτση. Μεγάλωσα στην Κορυτσά όπου και αποφοίτησα το ‘94 ως ηλεκτρολόγος μηχανολόγος.

Είμαι γνώστης της Ελληνικής, Αλβανικής, Αγγλικής και Ιταλικής γλώσσας.

Πλέον εργάζομαι στην Ηλιούπολη Αττικής όπου και ζω τα τελευταία χρόνια με την οικογένεια μου.

Γαλουχήθηκα από μικρή με τις αρχές και τα ιδανικά του τόπου μας έχοντας τον πατέρα μου για πολλά χρόνια πρόεδρο της Ομόνοιας στην Κορυτσά την περίοδο ‘94 και μέλος του κόμματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Συνεπώς, νιώθω υποχρέωση μου να συνεχίσω τον αγώνα για την πατρίδα μου με βασικό ιδεώδες μια σύγχρονη Βόρειο Ήπειρο στην ιστορική θέση που της αξίζει!

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αττικής

(Δήμος Αθηναίων - Βύρωνας - Γαλάτσι - Δάφνη Υμηττός - Ηλιούπολη - Καισαριανή - Φιλαδέλφεια Χαλκηδόνα)

τηλ: 6946 16 23 03

Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική

H Βαλεντίνα Λίτση στο facebook 

Προβλήθηκε 412 φορές

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση της ''Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική'' (φωτό)

Μήνυμα νίκης έστειλε η πολυπληθής παρουσία κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική, στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης, στην μεγαλύτερη συσπείρωση του Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμού.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την ανακοίνωση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης» ότι δεν αναρτήθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Δημόσια Περιουσία, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει αναρτηθεί στην Διαύγεια με την υπ’αριθμ. ΑΔΑ:ΩΚΥΖΩΡΥ-ΝΕΑ από 7-5-2019.

Όταν η ανοχή κυβέρνησης και δημοτικών παρατάξεων, κάνει το θράσος των καταπατητών να περισσεύει.

Το γκρίζο τοπίο που διαμορφώνει η ΕΤΑΔ στην δημόσια γη, επιτρέπει στην κ. Μάλοβιτς με περίσσιο θράσος να επανέρχεται και να απαιτεί μισθώματα στο Οικοδομικό Τετράγωνο της πλ. 25ης Μαρτίου.

Βασίλης Βαλασόπουλος - Δήμαρχος Ηλιούπολης: ''Βλάβη στον Ηλεκτροφωτισμό στην Κάτω Ηλιούπολη''

Αγαπητοί Συμπολίτες , Σας ενημερώνω πως κατά τη διάρκεια εργασιών εγκατάστασης οπτικών ινών από τον ΟΤΕ, υπήρξε μία αστοχία εκ μέρους των συνεργείων του ΟΤΕ η οποία προκάλεσε βλάβη σε καλώδια του δικτύου ηλεκτροφωτισμού συγκεκριμένων οδών στην περιοχή της Κ.Ηλιούπολης .

Η Ιφιγένεια Βαλέντη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κεντρικού τομέα με την ''Ανυπότακτη Αττική''

Γεννημένη το 1983, παντρεμένη με τον Κώστα Καραγεώργο και κάτοικος Ηλιούπολης. Απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί ως εμποροϋπάλληλος και υπάλληλος γραφείου.