Πολύς λόγος γίνεται για «μεγάλα έργα» για τα οποία κάποιοι ισχυρίζονται πως είναι γεννημένοι «προς τούτοις» !

Προχθές περπατούσα μπροστά στην είσοδο του 5ου Λυκείου , στο παράδρομο της Βουλιαγμένης στον αριθμό 521

Στο κάδο απορριμμάτων για τα σκουπίδια του σχολείου ένθεν και ένθεν αντικρίζεις, μέρες τώρα, σωρούς οικοδομικών υλικών, μπάζα που έχει αφήσει εκεί κάποιος αγαπητός μας συμπολίτης .

Αν πρόκειται για μπάζα από επισκευή του σχολείου, το ερώτημα που μπαίνει είναι αν ο εργολάβος του Δημοτικού έργου στο σχολικό συγκρότημα , έχει ευθύνη για την σωστή αποκομιδή των μπάζων! Γιατί ένα τόσο μεγάλο όγκο μπάζων τον μετέφερε στο χώρο των σκουπιδιών;

Αν δεν πρόκειται για Δημοτικό έργο , τότε κάποιος ασυνείδητος συμπολίτης μετέφερε τα μπάζα από το σπίτι τους και τα εναπόθεσε στο Δημόσιο χώρο προκειμένου το κόστος να επιβαρύνει τους συνδημότες!

Ο Δήμος μας όμως επιβαρύνεται με ένα κόστος 500.000 Ευρώ ετησίως για την ύπαρξη της Δημοτικής Αστυνομίας συνεπικουρούμενης και από το κόστος της κανονικής αστυνομίας!

Τώρα, προεκλογικά, γίνεται λόγος για μεγάλα έργα!

Ποιο είναι πιο μεγάλο έργο;

Το ΜΕΤΡΟ και η σήραγγα που θα γίνουν το 2050 και βάλε και αν γίνουν, ή η αδυναμία του Δήμου να αστυνομεύσει σωστά πληρώνοντας ένα κόστος τουλάχιστον 500.000 Ευρώ το χρόνο;

Κάθε μέρα περνάνε μπροστά από αυτή την εικόνα εκατοντάδες μαθητές που αύριο θα γίνουν πολίτες;

Έχει ενδιαφέρον για την αγωγή των παιδιών αυτή η εικόνα όπως αυτή απεικονίζεται στη φωτογραφία;

Γιώργος Μπαλτάς

Ηλιούπολη 18.3 2019
 

Προβλήθηκε 603 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...

''ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΙΑΣ ΘΕΣΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ'' - Ιωαννέτα (Ιωάννα) Δημουλή (Υποψήφια Περιφ. Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα  Με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής  Γιώργο Ιωακειμίδη)

Είναι πλέον πασιφανές ότι το ισχύον θεσμικό πλαίσιο που αφορά την Περιφέρεια, είναι ένα άκρως ασφυκτικό πλαίσιο και πλήρως στοχευμένο στην άμεση υποστήριξη και εφαρμογή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της κεντρικής κυβέρνησης, που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση.