Πηγή: www.sportifico.gr

Συνάντηση με θέμα τον αθλητισμό στην πόλη συγκάλεσαν την Δευτέρα 18/3 ο Αθλητικός Οργανισμός (ΠΑΟΔΗΛ) μαζί με τον Δήμαρχο Ηλιούπολης.

Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι των διοικήσεων των αθλητικών ομάδων αρκετών αθλημάτων, παλαίμαχοι, εν ενεργεία αθλητές, φίλαθλοι, γονείς και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τον λόγο πήρε πρώτα ο πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού (ΠΑΟΔΗΛ) κ.Αλέκος Κοντονίκας και στη συνέχεια μίλησε ο Δήμαρχος κ.Βασίλης Βαλασσόπουλος.

Στόχος της ενδιαφέρουσας αυτής συνάντησης ήταν η ενημέρωση για τα ζητήματα που αφορούν τα αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης, το κόστος διαχείρισής τους, τον μαζικό αθλητισμό, καθώς και τις ενέργειες που απαιτούνται για τη συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας τους.

Στο τέλος, τέθηκαν ερωτήματα από τους παρευρισκομένους και δόθηκαν οι ανάλογες απαντήσεις.

Video + photo: (εδώ

Προβλήθηκε 618 φορές

 Νέες Συντονιστικές Επιτροπές των Οργανώσεων Μελών ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Ηλιούπολης

Σας ενημερώνουμε ότι, από τις Εκλογές της 10ης Μαρτίου, εξελέγησαν οι Νέες Συντονιστικές Επιτροπές των Οργανώσεων Μελών ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Ηλιούπολης και οι Εκπρόσωποι στη Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Ανατολικής Αθήνας.

Βράβευση Διακριθέντων Προπονητών  στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης

Ο Δήμος Ηλιούπολης και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προπονητών Αθλημάτων και Εκπαιδευτών, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης "Μίκης Θεοδωράκης"