''Για την Ηλιούπολη
της Παιδείας και του Πολιτισμού''

O Νικόλαος Κυρίτσης γεννήθηκε το 1975 και μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο Αττικής.

Το 1994 εισήχθη στην Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών στο τμήμα Φιλολογίας όπου και τελείωσε την Κλασσική Φιλολογία ενώ έπειτα εισήχθη στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών ακολουθώντας την κατεύθυνση της Ψυχολογίας.

Την περίοδο 2000-2001 υπηρέτησε με πίστη την πατρίδα ως έφεδρος αξιωματικός του Πυροβολικού.

Από το 2001 έως σήμερα υπηρετεί την φροντιστηριακή εκπαίδευση προσηλωμένος στο εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό του καθήκον απέναντι στους μαθητές του.

Ο Νικόλαος Κυρίτσης είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.

Από το 2006 διευθύνει το Φροντιστήριο «Κυρίτσης» που εδρεύει στην Ηλιούπολη.

Ως ένθερμος θιασώτης θεμάτων ευρύτερης Παιδείας ο Νίκος Κυρίτσης συχνά οργανώνει επιμορφωτικά σεμινάρια (όπως το «Σεμινάριο Διαχείρισης Άγχους», το «Σεμινάριο Ρητορικού Λόγου», η «Ημερίδα Διατροφής των νέων» και οι «Διαφυλικές Σχέσεις- Σεξουαλική Διαπαιδαγώγιση») απευθυνόμενα τόσο σε μαθητές, όσο και σε γονείς και καθηγητές.

Τέλος, δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για εκπαιδευτικές, πολιτιστικές αλλά και αθλητικές δράσεις είναι έμπρακτα κοντά σε ομάδες που πρεσβεύουν τέτοιες έννοιες, όπως η θεατρική ομάδα «Μέλισσες», ο θεατρικός σύλλογος «Τέχνης Θεάτρου» και ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης ( Γ.Σ.Η.) 

Νικόλαος Κυρίτσης

e-mail: nkyritsisfil@gmail.com

τηλ: 6936 245 074

http://Ipolipouthelo.gr/

Ο Νικόλαος Κυρίτσης στο facebook.

Προβλήθηκε 298 φορές

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση της ''Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική'' (φωτό)

Μήνυμα νίκης έστειλε η πολυπληθής παρουσία κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική, στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης, στην μεγαλύτερη συσπείρωση του Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμού.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την ανακοίνωση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης» ότι δεν αναρτήθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Δημόσια Περιουσία, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει αναρτηθεί στην Διαύγεια με την υπ’αριθμ. ΑΔΑ:ΩΚΥΖΩΡΥ-ΝΕΑ από 7-5-2019.

Όταν η ανοχή κυβέρνησης και δημοτικών παρατάξεων, κάνει το θράσος των καταπατητών να περισσεύει.

Το γκρίζο τοπίο που διαμορφώνει η ΕΤΑΔ στην δημόσια γη, επιτρέπει στην κ. Μάλοβιτς με περίσσιο θράσος να επανέρχεται και να απαιτεί μισθώματα στο Οικοδομικό Τετράγωνο της πλ. 25ης Μαρτίου.

Βασίλης Βαλασόπουλος - Δήμαρχος Ηλιούπολης: ''Βλάβη στον Ηλεκτροφωτισμό στην Κάτω Ηλιούπολη''

Αγαπητοί Συμπολίτες , Σας ενημερώνω πως κατά τη διάρκεια εργασιών εγκατάστασης οπτικών ινών από τον ΟΤΕ, υπήρξε μία αστοχία εκ μέρους των συνεργείων του ΟΤΕ η οποία προκάλεσε βλάβη σε καλώδια του δικτύου ηλεκτροφωτισμού συγκεκριμένων οδών στην περιοχή της Κ.Ηλιούπολης .

Η Ιφιγένεια Βαλέντη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κεντρικού τομέα με την ''Ανυπότακτη Αττική''

Γεννημένη το 1983, παντρεμένη με τον Κώστα Καραγεώργο και κάτοικος Ηλιούπολης. Απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί ως εμποροϋπάλληλος και υπάλληλος γραφείου.