''Για την Ηλιούπολη
της Παιδείας και του Πολιτισμού''

O Νικόλαος Κυρίτσης γεννήθηκε το 1975 και μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο Αττικής.

Το 1994 εισήχθη στην Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών στο τμήμα Φιλολογίας όπου και τελείωσε την Κλασσική Φιλολογία ενώ έπειτα εισήχθη στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών ακολουθώντας την κατεύθυνση της Ψυχολογίας.

Την περίοδο 2000-2001 υπηρέτησε με πίστη την πατρίδα ως έφεδρος αξιωματικός του Πυροβολικού.

Από το 2001 έως σήμερα υπηρετεί την φροντιστηριακή εκπαίδευση προσηλωμένος στο εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό του καθήκον απέναντι στους μαθητές του.

Ο Νικόλαος Κυρίτσης είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.

Από το 2006 διευθύνει το Φροντιστήριο «Κυρίτσης» που εδρεύει στην Ηλιούπολη.

Ως ένθερμος θιασώτης θεμάτων ευρύτερης Παιδείας ο Νίκος Κυρίτσης συχνά οργανώνει επιμορφωτικά σεμινάρια (όπως το «Σεμινάριο Διαχείρισης Άγχους», το «Σεμινάριο Ρητορικού Λόγου», η «Ημερίδα Διατροφής των νέων» και οι «Διαφυλικές Σχέσεις- Σεξουαλική Διαπαιδαγώγιση») απευθυνόμενα τόσο σε μαθητές, όσο και σε γονείς και καθηγητές.

Τέλος, δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για εκπαιδευτικές, πολιτιστικές αλλά και αθλητικές δράσεις είναι έμπρακτα κοντά σε ομάδες που πρεσβεύουν τέτοιες έννοιες, όπως η θεατρική ομάδα «Μέλισσες», ο θεατρικός σύλλογος «Τέχνης Θεάτρου» και ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης ( Γ.Σ.Η.) 

Νικόλαος Κυρίτσης

e-mail: nkyritsisfil@gmail.com

τηλ: 6936 245 074

http://Ipolipouthelo.gr/

Ο Νικόλαος Κυρίτσης στο facebook.

Προβλήθηκε 755 φορές

Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης: ''Δελτίο Τύπου και Δήλωση Άρνησης Βιντεοσκόπησης''

Μετά την ανακοίνωση της επαναλειτουργίας των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων της χώρας, η Ένωσή μας επικοινώνησε με την πρόεδρο της Α' βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, για να ενημερωθεί για το θέμα της καθαριότητας των σχολείων του Δήμου μας.

Ηλιούπολη: ''Κινητοποίηση εκπαιδευτικών, γονιών και εργαζόμενων του δήμου για την καθαριότητα των σχολείων''

Παράσταση διαμαρτυρίας από κοινού με το γονεϊκό κίνημα και το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ στο δήμο πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 29 Μάη στις 2.30 μ.μ. στο Δημαρχείο Ηλιούπολης ο ΣΕΠΕ Ηλιούπολης «Μ.Παπαμαύρος»...