''Για την Ηλιούπολη
της Παιδείας και του Πολιτισμού''

O Νικόλαος Κυρίτσης γεννήθηκε το 1975 και μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο Αττικής.

Το 1994 εισήχθη στην Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών στο τμήμα Φιλολογίας όπου και τελείωσε την Κλασσική Φιλολογία ενώ έπειτα εισήχθη στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών ακολουθώντας την κατεύθυνση της Ψυχολογίας.

Την περίοδο 2000-2001 υπηρέτησε με πίστη την πατρίδα ως έφεδρος αξιωματικός του Πυροβολικού.

Από το 2001 έως σήμερα υπηρετεί την φροντιστηριακή εκπαίδευση προσηλωμένος στο εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό του καθήκον απέναντι στους μαθητές του.

Ο Νικόλαος Κυρίτσης είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.

Από το 2006 διευθύνει το Φροντιστήριο «Κυρίτσης» που εδρεύει στην Ηλιούπολη.

Ως ένθερμος θιασώτης θεμάτων ευρύτερης Παιδείας ο Νίκος Κυρίτσης συχνά οργανώνει επιμορφωτικά σεμινάρια (όπως το «Σεμινάριο Διαχείρισης Άγχους», το «Σεμινάριο Ρητορικού Λόγου», η «Ημερίδα Διατροφής των νέων» και οι «Διαφυλικές Σχέσεις- Σεξουαλική Διαπαιδαγώγιση») απευθυνόμενα τόσο σε μαθητές, όσο και σε γονείς και καθηγητές.

Τέλος, δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για εκπαιδευτικές, πολιτιστικές αλλά και αθλητικές δράσεις είναι έμπρακτα κοντά σε ομάδες που πρεσβεύουν τέτοιες έννοιες, όπως η θεατρική ομάδα «Μέλισσες», ο θεατρικός σύλλογος «Τέχνης Θεάτρου» και ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης ( Γ.Σ.Η.) 

Νικόλαος Κυρίτσης

e-mail: nkyritsisfil@gmail.com

τηλ: 6936 245 074

http://Ipolipouthelo.gr/

Ο Νικόλαος Κυρίτσης στο facebook.

Προβλήθηκε 396 φορές

«Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ» Ηλιούπολη: Πρόγραμμα δωρεάν στέγασης για φοιτήτριες από την ΧΕΝ Ελλάδος

Η ΧΕΝ Ελλάδος στο ιδιόκτητο κτίριό της «Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ», στην Ηλιούπολη, σε ένα σύγχρονο χώρο 3000 τ.μ. και σε εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών παρέχει αξιοπρεπή και ασφαλή διαμονή σε φοιτήτριες διασφαλίζοντας το δικαίωμά τους στην γνώση.

Δίκη για ''Συνεργείο'': Βολές Μίχου κατά Χρυσής Αυγής και Λαγού

Σημάδια διάλυσης στη Χρυσή Αυγή καταδεικνύει η απολογία του Νίκου Μίχου για την επίθεση στον κοινωνικό χώρο "Συνεργείο" στην Ηλιουπολη, τον Ιούλιο του 2013. Στράφηκε κατά του κόμματος και του νυν ευρωβουλευτή, Ιω. Λαγού, αποδίδοντάς τους σοβαρότατες ευθύνες.