www.ilioupolivolleymen.gr

Το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου είναι οι πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής του final 4 παίδων Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. με την συμμετοχή και της δικής μας ομάδας.

Η τελευταία χρονιά που συμμετείχαμε σε τελική φάση παίδων ήταν τις χρονιές 2011 και 2012 με προπονητή και πάλι τον Γιάννη Παπαχρήστο και αθλητές τους: Παπαιωάννου Αλέξανδρο, Νικολαϊδη Σωτήρη, Γιαννακίτσα Πάνο, Γιαννακίτσα Στάθη, Κουκιά Γιώργο, Τρυφωνόπουλο Κώστα, Λιβά Αργύρη κ.α.

Τώρα ήρθε η σειρά της νέας γενιάς του τμήματος να συμμετέχει στην τελική φάση του πρωταθλήματος και σίγουρα αποτελεί μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της ομάδας μας στο final 4.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επιθυμία μας ήταν το final 4 να διεξαχθεί στην όμορφη πόλη μας (για πρώτη φορά στην ιστορία του βολλευ ανδρών του Γ.Σ.Η.) και για αυτό τον λόγο έγιναν οι απαραίτητες επαφές με παράγοντες του Δήμου οι οποίοι έδειξαν ενδιαφέρον, όμως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των υπολοίπων αθλητικών σωματείων της πόλης μας, δεν μας επέτρεψε να υλοποιήσουμε αυτή την γιορτή του βόλλευ για φέτος,καθώς δεν είχαμε σκοπό να διαταράξουμε την ομαλή διεξαγωγή των προπονήσεων και αγώνων στο Α' κλειστό.

Έτσι θα φιλοξενηθούμε σε άλλο γήπεδο εντός Αθηνών όπου θα διεξαχθεί η τελική φάση και θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από το τμήμα μας για το τόπο διεξαγωγής και τις ώρες των αγώνων.

Ευχαριστούμε θερμά τα στελέχη του Δήμου Ηλιούπολης και συγκεκριμένα τους : κο Τζαμάκο προέδρου της Α' βάθμιας ,τον Πρόεδρο του Π.Α.Ο.ΔΗ.Λ. κο Κοντονίκα και τον αντιπρόεδρο κο Γρηγορέα.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!!!!!! 

Προβλήθηκε 495 φορές