ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Φίλες και φίλοι της παράταξης "Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική (ΑΣΑ)-Ανδρέας Κούρτης",

Εν αναμονή της προκήρυξης των τοπικών εκλογών της 26 Μαΐου 2019, που πρόκειται να γίνει τις προσεχείς ημέρες, η παράταξη θα ανακοινώσει τα ψηφοδέλτια των οχτώ τομέων της Αττικής, που είναι όλα πλήρη κατά τον ελάχιστο αριθμό υποψηφίων.

Στους τομείς που θα ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια θα ακολουθούν συναντήσεις γνωριμίας και συζήτησης των υποψηφίων μεταξύ τους και με τον επικεφαλής Ανδρέα Κούρτη.

Οι επιπλέον θέσεις σε κάθε τομέα, που θα προκύψουν από την προκήρυξη, θα καλυφθούν στον μέγιστο επιτρεπόμενο βαθμό, προκειμένου να υπάρχει η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη και καλύτερη εκπροσώπηση όλων των περιοχών καταγωγής, των ηλικιών, των πολιτικών ιδεολογιών, των επαγγελματικών και κοινωνικών ομάδων.

Ως εκ τούτου και δεδομένου ότι δεν υπάρχουν προϊούσες κομματικές δομές, που να επιλέγουν τους υποψήφιους, θα υπάρχει ένα μικρό κενό θέσεων στα ψηφοδέλτια προκειμένου να συμπληρώνεται η εκπροσώπησή νέων ομάδων.

Μετά την ανακοίνωση των αρχικών ψηφοδελτίων, των συναντήσεων των υποψηφίων και την προκήρυξη των εκλογών θα λειτουργήσει η επίσημη ιστοσελίδα της παράταξης, θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα μας για την περιφέρεια Αττικής και θα δοθούν όλες οι απαραίτητες διευκρινίσεις για τις λεπτομέρειες των εκλογών και του εκλογικού μας αγώνα.

Θα ακολουθήσει συγκέντρωση όλων των υποψηφίων και τελική μεγάλη εκδήλωση και ομιλία προς τους φίλους της παράταξης.

Υπενθυμίζουμε ότι στην διακήρυξη μας σημειώσαμε:

"Η Συμμαχία Ομογενών Αττικής αποτελεί μία αυθόρμητη, ακομμάτιστη, συλλογική και ανεξάρτητη από κάθε είδους συμφέροντα πρωτοβουλία.

Πιστεύουμε στη δύναμη της ενότητας.

Πιστεύουμε πως ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά για την κοινότητά μας και την ιδιαίτερη πατρίδα μας.

Άνθρωποι με διαφορετικές ιδεολογικές καταβολές, είμαστε πρόθυμοι να τις παραμερίσουμε και να προτάξουμε αυτό που μας ενώνει, και που εν τέλει είναι και το πιο σημαντικό: την πατρίδα!

Γνωρίζαμε εξ αρχής πως μια τέτοια πρωτοβουλία, που δεν έχει επιχειρηθεί ποτέ στο παρελθόν, θα έγειρε υποψίες, καλοπροαίρετες και βάσιμες τις πιο πολλές φορές, αλλά και κακόβουλες κατηγορίες, και ψεύδη, και συκοφαντίες. Δεν μας πτόησαν, δεν μας πτοούν και δεν θα μας κάνουν να δειλιάσουμε.

Με καθαρότητα, αλτρουισμό, με ενθουσιασμό και πατριωτικό καθήκον, θα δώσουμε έναν έντιμο αγώνα για όλους τους Βορειοηπειρώτες. Χωρίς αρχηγούς, φέουδα και φεουδάρχες.

Με ξεκάθαρους κανόνες, ανοιχτές και δημοκρατικές διαδικασίες, χωρίς πάτρωνες, συλλογικά, ενωμένοι για έναν κοινό σκοπό.

Η παράταξή μας αποτελείται από έμπειρα στελέχη που έχουν δώσει αγώνες για την κοινότητά μας αλλά και από ανθρώπους της νεότερης γενιάς. Ανθρώπους με γνώση, πάθος, φρέσκες ιδέες, που πονούν τη Βόρειο Ήπειρο.

Ο συμπατριώτης μας, κ. Ανδρέας Κούρτης, δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης, επελέγη από τα μέλη της ως κατάλληλος επικεφαλής του Ανεξάρτητου ψηφοδελτίου για την Περιφέρεια Αττικής.

Έχουμε πίστη στο σπουδαίο ανθρώπινο κεφάλαιο της κοινότητάς μας και θέλουμε αυτό να αναδειχθεί"

Επίσης δηλώνουμε ότι ούτε κάποιο κόμμα επιχείρησε να μας προσεταιριστεί, ούτε και η παράταξή μας δέχεται να πατροναριστεί από κόμματα. Η παράταξή μας απευθύνεται σε όλους όσους πιστεύουν στο δημοκρατικό πολίτευμα και είναι διατεθειμένοι να παραμερίσουν τις ιδεολογικές τους πεποιθήσεις και κομματικές ιδιότητες για την επίτευξη του κοινού αγώνα.

Η δραστηριότητα της παράταξης στηρίζεται στον εθελοντισμό και στους οικονομικούς πόρους των μελών της.

Δυστυχώς, για τους συκοφάντες μας, αλλά και για μας, χορηγοί δεν υπάρχουν.

Οι καχυποψίες και οι συκοφαντίες επιβεβαιώνουν τον αγώνα μας.

Ευχαριστούμε τους συκοφάντες μας. 

Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική (ΑΣΑ)-Ανδρέας Κούρτης

Προβλήθηκε 2156 φορές