Παρασκευή, 28 Οκτ 2011

  Θεσσαλονίκη: Ματαιώθηκε η στρατιωτική παρέλαση.

 

ΣΥΡΙΖΑ: Πάνδημη και αυθόρμητη παρέμβαση του λαού

Για «πάνδημη και αυθόρμητη παρέμβαση του λαού της Θεσσαλονίκης προς τους επίσημους εκπροσώπους της κυβέρνησης» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Το μήνυμα ήταν σαφές να σταματήσει η εξόντωση της κοινωνίας, να σταματήσει ο κατήφορος της πατρίδας μας, να αγωνιστούμε για την αξιοπρέπεια μας», υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει ότι «η μετατροπή τελικά της παρέλασης σε μια αυθόρμητη λαϊκή εκδήλωση ιερής αγανάκτησης και οργής είναι αντάξια των καλύτερων αγωνιστικών παραδόσεων του λαού μας για εθνική αξιοπρέπεια, κοινωνική δικαιοσύνη και δημοκρατία».

Σύμφωνα με το ΣΥΡΙΖΑ, «οι σημερινές αυθόρμητες λαϊκές αντιδράσεις σε όλη την Ελλάδα δεν μπορεί να αγνοηθούν. Αποτελούν το καλύτερο φόρο τιμής σε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για αυτό το τόπο. Η κυβέρνηση έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες».

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Επεισόδια «φοβάται» ο ΣΥΡΙΖΑ και «προειδοποιεί» για προβοκάτσια.

Για ενδεχόμενο προβοκάτσιας στις παρελάσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου έκανε λόγο ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε πως ακροδεξιοί θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν μια «ψεύτικη εικόνα αντιδράσεων».

Αφορμή για την δήλωση Σκουρλέτη ήταν οι πρόσφατες αποδοκιμασίες σε ομιλίες του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, σε πόλεις της Μακεδονίας, αλλά και εναντίον άλλων στελεχών του κυβερνώντος κόμματος.

Προβλήθηκε 676 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...