Δελτίο Τύπου των Συνεργών με την Ηλιούπολη

Όταν πετούν οι γερανοί...

Μια γερανογέφυρα κατέρρευσε πριν δυο μέρες στο γκαράζ του Δήμου μας, προκαλώντας -ευτυχώς- μόνο υλικές ζημιές, και όχι κάποιο άλλο ατύχημα. Από προχθές περιμένουμε ένα Δελτίο Τύπου, μια ανακοίνωση, μια φωτογραφία του Δημάρχου στον τόπο του ατυχήματος. Μάταια περιμένουμε. Ο δήμαρχος της πόλης ασχολείται μόνο με την προεκλογική εκστρατεία του και δεν δίνει δεκάρα για ένα ατύχημα που θα μπορούσε να έχει συνέπειες και σε ανθρώπινες ζωές.

Για τους ελάχιστα γνωρίζοντες, μια γερανογέφυρα δεν πέφτει εύκολα. Θέλει ή πολύ κόπο ή να έχει να συντηρηθεί πολλά χρόνια. Στις έξυπνες πόλεις που οραματίζεται ο δήμαρχος όλα θα χαλάνε, γιατί από ότι φαίνεται το θέμα είναι μόνο να φωτογραφίζεσαι με τις καινούργιες αγορές και όχι να συντηρείς τα εργαλεία που έχεις.

Επειδή το θέμα είναι παραπάνω από σοβαρό και αφορά πέρα από τον εξοπλισμό του Δήμου και ανθρώπινες ζωές, καλούμε τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο και τον ίδιο τον δήμαρχο, να μας πουν τι έγινε ή έστω να δείξουν λίγο ενδιαφέρον.

Ούτε οι δημότες, αλλά πολύ παραπάνω ούτε οι εργαζόμενοι του Δήμου δεν γίνεται να ανεχθούν την επικίνδυνη αυτή αδιαφορία.

Δημοσίευμα στα social media αναφέρει πρώην υπεύθυνο ασφαλείας να δηλώνει πως η γερανογέφυρα δεν είχε συντηρηθεί και πως ο ίδιος το είχε επισημάνει.

Πριν να είναι αργά, και χωρίς κινδυνολογίες, να γίνει ένας έλεγχος, να συντηρηθούν τα εργαλεία του δήμου.

Τέλος, όπως λένε στα καφενεία και τις πιάτσες, ο καλός ο μάστορας φαίνεται από τα εργαλεία που έχει.

Συνεργοί με την Ηλιούπολη

Προβλήθηκε 212 φορές

Δημοτική Κίνηση ''ΗΛΙΟΥ-πόλις, Ανθρώπινη πόλη'' : ''Ερωτήματα για τις απευθείας αναθέσεις της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης''

Διαβάζοντας τις τελευταίες αναρτήσεις στη Διαύγεια των απευθείας αναθέσεων της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μας γεννιούνται εύλογα ερωτήματα:

Ευχαριστήρια επιστολή της Πνευματικής και Πολιτιστικής Εστίας Ηλιούπολης προς τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας.

Για όλους βρίσκει λύσεις ο πρόεδρος του εκκλησιαστικού συμβουλίου του ναού μας. Ευχαριστήριο της Εστίας για την φιλοξενία των γραφείων τους στο κτήριο του ναού.

HELLINIKA HOAXES: ''Οι φωτογραφίες αυτές ΔΕΝ δείχνουν τον καθηγητή στην Ηλιούπολη που συνελήφθη για σχέσεις με ανήλικη''

Ισχυρισμός:Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν τον συλληφθέντα τον Ιούλιο του 2020 44χρονο καθηγητή γυμνασίου στην Ηλιούπολη με την ανήλικη μαθήτριά του...