Δελτίο Τύπου των Συνεργών με την Ηλιούπολη

Όταν πετούν οι γερανοί...

Μια γερανογέφυρα κατέρρευσε πριν δυο μέρες στο γκαράζ του Δήμου μας, προκαλώντας -ευτυχώς- μόνο υλικές ζημιές, και όχι κάποιο άλλο ατύχημα. Από προχθές περιμένουμε ένα Δελτίο Τύπου, μια ανακοίνωση, μια φωτογραφία του Δημάρχου στον τόπο του ατυχήματος. Μάταια περιμένουμε. Ο δήμαρχος της πόλης ασχολείται μόνο με την προεκλογική εκστρατεία του και δεν δίνει δεκάρα για ένα ατύχημα που θα μπορούσε να έχει συνέπειες και σε ανθρώπινες ζωές.

Για τους ελάχιστα γνωρίζοντες, μια γερανογέφυρα δεν πέφτει εύκολα. Θέλει ή πολύ κόπο ή να έχει να συντηρηθεί πολλά χρόνια. Στις έξυπνες πόλεις που οραματίζεται ο δήμαρχος όλα θα χαλάνε, γιατί από ότι φαίνεται το θέμα είναι μόνο να φωτογραφίζεσαι με τις καινούργιες αγορές και όχι να συντηρείς τα εργαλεία που έχεις.

Επειδή το θέμα είναι παραπάνω από σοβαρό και αφορά πέρα από τον εξοπλισμό του Δήμου και ανθρώπινες ζωές, καλούμε τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο και τον ίδιο τον δήμαρχο, να μας πουν τι έγινε ή έστω να δείξουν λίγο ενδιαφέρον.

Ούτε οι δημότες, αλλά πολύ παραπάνω ούτε οι εργαζόμενοι του Δήμου δεν γίνεται να ανεχθούν την επικίνδυνη αυτή αδιαφορία.

Δημοσίευμα στα social media αναφέρει πρώην υπεύθυνο ασφαλείας να δηλώνει πως η γερανογέφυρα δεν είχε συντηρηθεί και πως ο ίδιος το είχε επισημάνει.

Πριν να είναι αργά, και χωρίς κινδυνολογίες, να γίνει ένας έλεγχος, να συντηρηθούν τα εργαλεία του δήμου.

Τέλος, όπως λένε στα καφενεία και τις πιάτσες, ο καλός ο μάστορας φαίνεται από τα εργαλεία που έχει.

Συνεργοί με την Ηλιούπολη

Προβλήθηκε 165 φορές

Κι.Π.Η.: ''Καταγγελία πολιτών για τη δόμηση ναού, σε δημόσια, δασική περιοχή του Υμηττού''

Στη δημόσια δασική περιοχή του Υμηττού, στη Ζώνη Προστασίας Β του Προεδρικού Διατάγματος ΦΕΚ 544/Δ/1978, στα όρια της προστατευόμενης περιοχής Natura 2000 -Αισθητικό δάσος Καισαριανής– Λίμνη Βουλιαγμένης» (GR3000006), Τόπου Κοινοτικής Σημασίας SCI, βρίσκεται, περίπου από το 1950, το παλιό γραφικό εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, που ανήκει στη Μητρόπολη Αθηνών

Γαβριήλ Αραμπατζή - ''Η Πόλη που θέλω'' : Άλλα συζητήσαμε, αλλά ψηφίσαμε και άλλα αναρτήθηκαν στη Διαύγεια.

Η 8η αναμόρφωση προϋπολογισμού για το έτος 2018, η οποιαδήποτε αναμόρφωση πρέπει να οφείλεται σε ανάγκες που δεν είχαν προβλεφθεί αρχικά και σε μειώσεις κονδυλίων λόγω μη εκτέλεσης του αρχικού σχεδιασμού (προϋπολογισμού) που αφορά τις υπηρεσίες του δήμου.