Ηλιούπολη για όλους.

Στις 5 Απριλίου ξεκινά για μια χρονιά ακόμη η Γιορτή των Λουλουδιών που θα πρασινίσει και θα γεμίσει αρώματα της φύσης την Ηλιούπολη.

Πολλοί παραγωγοί φυτών σε ισάριθμα περίπτερα θα υποδεχθούν τους κατοίκους της πόλης για να τους μυήσουν στα μυστικά της οικιακής καλλιέργειας.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να διαλέξουν από κοντά, κάθε είδους φυτό, από δέντρα όπως λεμονιές πορτοκαλιές κλπ., μέχρι αρωματικά βότανα.

Θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τους παραγωγούς για τις οδηγίες φύτευσης αλλά και για τις μεθόδους καλλιέργειας και την διαδικασία και να προμηθευτούν και όλα τα απαραίτητα υλικά όπως χώμα και γλάστρες μαζί με τα φυτά τους.

Η έκθεση που σκοπό έχει να διαδώσει την ιδέα της οικιακής καλλιέργειας και να την κάνει πιο οικία στους κατοίκους, έτσι ώστε αυτοί να πρασινίσουν τους κήπους τους

θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Απριλίου και θα λειτουργεί στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Ο Δήμος Ηλιούπολης, σας περιμένει να ξεναγηθείτε στην μαγεία της φύσης που μπορούμε να την βάλουμε εύκολα και στο σπίτι μας.

Προβλήθηκε 4294 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.