Μεγάλη νίκη του ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΥ (20η αγωνιστική - Γ. Εθνική)

Εντός των τειχών 24 Μαρτίου 2019

Σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 και ώρα 03.00 μ.μ. στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του 7ου Ομίλου της Γ. Εθνικής, η ομάδα του ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΥ αντιμετώπισε εκτός έδρας (Στάδιο Ζωγράφου) την ομάδα του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ (2ος στην βαθμολογία), και έφυγε με τους 3 βαθμούς της νίκης.

0-1 (Ημίχρονο 0-0)

Οι υπόλοιποι αγώνες

Άγιοι Ανάργυροι 1-3 Αιολικός

Άγιος Ιερόθεος 0-2 Αιγάλεω

Απόλλων Ερέτριας 0-4 Καλλιθέα

Κόρινθος 1-1 Θύελλα Καμαρίου

Πανθηραϊκός - Χαλκίδα (αναβολή) 

Προβλήθηκε 718 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.