Κύπελλο γυναικών: Νικήτρια στον μικρό τελικό η Δάφνη Αγίου Δημητρίου, 78-64 τον Παναθηναϊκό

Στα πέριξ 24 Μαρτίου 2019

Η ΑΟ Δάφνη ΑΓ. Δημητρίου κατέλαβε την τρίτη θέση στο φάιναλ-φορ του Κυπέλλου γυναικών που διεξάγεται στα Χανιά, καθώς στον μικρό τελικό επικράτησε εύκολα με 78-64 του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα του Αγίου Δημητρίου ξεκίνησε το ματς εντυπωσιακά και πέτυχε ένα 10-0, με αποτέλεσμα να έχει το «πάνω χέρι» στην συνέχεια. Ολοκλήρωσε το πρώτο δεκάλεπτο με 27-13 και έκλεισε το ημίχρονο με 48-33.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να ανακάμψει και το κατάφερε στην τρίτη περίοδο, όταν μείωσε στους 4 πόντους (52-48) και έφτασε στο 58-58 στο τέλος του δεκαλέπτου. Όμως η Δάνφη «ξύπνησε» στην τελευταία περίοδο, ανέβασε την διαφορά στο 72-60 και έφτασε στο τελικό 78-64.

Τα δεκάλεπτα: 27-13, 48-33, 58-58, 78-64

Δάφνη Αγίου Δημητρίου (Μπουμπούς): Αλεξανδρή 9, Σουλτάνη 2 Γούναρη, Τσίντομ 22, Μπράουν 27, Τζέιμς 18, Τετενέ.

Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης): Κασδαγλή, Μούλη 11, Κοιλιά Π. 2, Καλαμπάκου 18, Αρβανίτη 2, Σλούκα 15, Εζέτζα 16, Ακριβού. 

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τέταρτο συνεχόμενο κύπελλο νικώντας στον τελικό του Final Four που έγινε στο κλειστό του Κλαδισσού την Νίκη Λευκάδας με 78-69.

Προβλήθηκε 672 φορές

Επεισοδιακή καταδίωξη στο Παλαιό Φάληρο: ''Καρφώθηκε'' με κλεμμένο αυτοκίνητο σε 4 παρκαρισμένα οχήματα και συνελήφθη

Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.