Η δίκη για την επίθεση του τάγματος εφόδου της ναζιστικής οργάνωσης Χ.Α. στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο της Ηλιούπολης «Συνεργείο» συνεχίζεται την Τρίτη 26 Μαρτίου στο Β’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, με την κατάθεση των αστυνομικών που κλήθηκαν στο σημείο μετά την επίθεση.

Κατηγορούμενοι είναι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γ. Λαγός και Ν. Μίχος (πλέον “ανεξάρτητος”), που ηγήθηκαν αυτοπροσώπως της επίθεσης – μάλιστα ο Λαγός με το βουλευτικό του αυτοκίνητο.

Τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται είναι ηθική αυτουργία σε απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας από κοινού και σε απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού.

Οι Συνεργοί με την Ηλιούπολη στεκόμαστε δίπλα στον μάρτυρα κατηγορίας Παναγιώτη Δριμυλή και συνεχίζουμε τη μάχη μέχρι την ολοκλήρωση της δίκης και την καταδίκη των ναζιστών εγκληματιών.

Συνεργοί με την Ηλιούπολη 

Προβλήθηκε 453 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ :   ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ''ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ''    ΑΠΕΙΛΕΣ και ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ…

Τρείς μήνες ήταν αρκετοί ώστε η νέα δημοτική αρχή να δείξει τις προθέσεις της….και το πρόσωπο της. Με πρακτικές “παλιές” παρά το “νέο” που “ευαγγελίζονται”….. και λογικές “παλιοκομματικού” τύπου….όπως τα “δικά μας” παιδιά...και τα “άλλα”.

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.