Πρώτα η Ηλιούπολη.

Ηλεκτροφωτισμός Ηλιούπολης

Η πορεία του διαγωνισμού του ηλεκτροφωτισμού στην πόλη μας, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Μέχρι την Παρασκευή 29.3.19 αναμένονται οι απαντήσεις των εταιριών στα ερωτήματα της Επιτροπής ώστε να ολοκληρωθεί η τεχνική αξιολόγηση και να προχωρήσει το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών.

Ήδη στην πόλη έχουν φωτιστεί με τον καλύτερο και πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο οι γειτονιές με LED λάμπες.

Το νέο έργο το οποίο θα έχει ολοκληρωθεί στους επόμενους 4 μήνες θα φέρει ακόμα πιο σύγχρονης τεχνολογίας λαμπτήρες.

Το σύστημα της τηλεδιαχείρισης με το οποίο θα γίνεται ο χειρισμός των λαμπτήρων από κεντρική μονάδα ελέγχου στο Δημαρχείο δεν θα εξασφαλίσει μόνο την εξοικονόμηση ενέργειας με την δυνατότητα της επιλεκτικής ρύθμισης επιπέδων φωτισμού σε συγκεκριμένους λαμπτήρες, αλλά την άμεση, εντός 48 ωρών, όπως επιτάσσουν οι προδιαγραφές, αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης.

Έτσι δεν θα χρειάζεται κανένας πολίτης να ειδοποιήσει το Δήμο για οποιαδήποτε βλάβη στο δίκτυο αφού αυτή θα ανιχνεύεται και θα αποκαθίσταται αυτόματα.

Επίσης θα εξασφαλιστεί στο μέγιστο δυνατό η εξάλειψη της φωτορύπανσης, η εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα και η αύξηση της θερμότητας.

ΕΡΓΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ 

Προβλήθηκε 196 φορές

Γαβριήλ Αραμπατζή - ''Η Πόλη που θέλω'' : Άλλα συζητήσαμε, αλλά ψηφίσαμε και άλλα αναρτήθηκαν στη Διαύγεια.

Η 8η αναμόρφωση προϋπολογισμού για το έτος 2018, η οποιαδήποτε αναμόρφωση πρέπει να οφείλεται σε ανάγκες που δεν είχαν προβλεφθεί αρχικά και σε μειώσεις κονδυλίων λόγω μη εκτέλεσης του αρχικού σχεδιασμού (προϋπολογισμού) που αφορά τις υπηρεσίες του δήμου.

Αναφορά στη Βουλή κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ για το 3ο Λύκειο Ηλιούπολης

Οι βουλευτές του ΚΚΕ, Κατσώτης Χρήστος, Γκιόκας Γιάννης, Κανέλλη Λιάνα και Μανωλάκου Διαμάντω, κατέθεσαν αναφορά (για την υπουργό Παιδείας και θρησκευμάτων), την επιστολή που υπογράφεται από το Σύλλογο Γονέων Μαθητών του 3ου Λυκείου Ηλιούπολης και το 15μελές Μαθητικό Συμβούλιο του σχολείου...