Πρώτα η Ηλιούπολη.

Ηλεκτροφωτισμός Ηλιούπολης

Η πορεία του διαγωνισμού του ηλεκτροφωτισμού στην πόλη μας, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Μέχρι την Παρασκευή 29.3.19 αναμένονται οι απαντήσεις των εταιριών στα ερωτήματα της Επιτροπής ώστε να ολοκληρωθεί η τεχνική αξιολόγηση και να προχωρήσει το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών.

Ήδη στην πόλη έχουν φωτιστεί με τον καλύτερο και πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο οι γειτονιές με LED λάμπες.

Το νέο έργο το οποίο θα έχει ολοκληρωθεί στους επόμενους 4 μήνες θα φέρει ακόμα πιο σύγχρονης τεχνολογίας λαμπτήρες.

Το σύστημα της τηλεδιαχείρισης με το οποίο θα γίνεται ο χειρισμός των λαμπτήρων από κεντρική μονάδα ελέγχου στο Δημαρχείο δεν θα εξασφαλίσει μόνο την εξοικονόμηση ενέργειας με την δυνατότητα της επιλεκτικής ρύθμισης επιπέδων φωτισμού σε συγκεκριμένους λαμπτήρες, αλλά την άμεση, εντός 48 ωρών, όπως επιτάσσουν οι προδιαγραφές, αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης.

Έτσι δεν θα χρειάζεται κανένας πολίτης να ειδοποιήσει το Δήμο για οποιαδήποτε βλάβη στο δίκτυο αφού αυτή θα ανιχνεύεται και θα αποκαθίσταται αυτόματα.

Επίσης θα εξασφαλιστεί στο μέγιστο δυνατό η εξάλειψη της φωτορύπανσης, η εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα και η αύξηση της θερμότητας.

ΕΡΓΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ 

Προβλήθηκε 620 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.