Πρώτα η Ηλιούπολη.

Ηλεκτροφωτισμός Ηλιούπολης

Η πορεία του διαγωνισμού του ηλεκτροφωτισμού στην πόλη μας, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Μέχρι την Παρασκευή 29.3.19 αναμένονται οι απαντήσεις των εταιριών στα ερωτήματα της Επιτροπής ώστε να ολοκληρωθεί η τεχνική αξιολόγηση και να προχωρήσει το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών.

Ήδη στην πόλη έχουν φωτιστεί με τον καλύτερο και πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο οι γειτονιές με LED λάμπες.

Το νέο έργο το οποίο θα έχει ολοκληρωθεί στους επόμενους 4 μήνες θα φέρει ακόμα πιο σύγχρονης τεχνολογίας λαμπτήρες.

Το σύστημα της τηλεδιαχείρισης με το οποίο θα γίνεται ο χειρισμός των λαμπτήρων από κεντρική μονάδα ελέγχου στο Δημαρχείο δεν θα εξασφαλίσει μόνο την εξοικονόμηση ενέργειας με την δυνατότητα της επιλεκτικής ρύθμισης επιπέδων φωτισμού σε συγκεκριμένους λαμπτήρες, αλλά την άμεση, εντός 48 ωρών, όπως επιτάσσουν οι προδιαγραφές, αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης.

Έτσι δεν θα χρειάζεται κανένας πολίτης να ειδοποιήσει το Δήμο για οποιαδήποτε βλάβη στο δίκτυο αφού αυτή θα ανιχνεύεται και θα αποκαθίσταται αυτόματα.

Επίσης θα εξασφαλιστεί στο μέγιστο δυνατό η εξάλειψη της φωτορύπανσης, η εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα και η αύξηση της θερμότητας.

ΕΡΓΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ 

Προβλήθηκε 299 φορές

Φώτης Χρυσουλάκης - Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης - ''Η διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης με την υπογραφή της πολιτείας''

Αυτό που συμβαίνει και βιώνουμε στα σχολεία είναι με απλά λόγια η πλήρης απαξίωση της εκπαίδευσης και μάλιστα της δημόσιας εκπαίδευσης. Και πέρα από τις όποιες ευθύνες της κοινωνίας, αναδεικνύεται το κυριότερο.

Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης: ''Για τις καταλήψεις στα Σχολεία και την προβοκατόρικη διαστρέβλωση τους''

Δεύτερη βδομάδα λειτουργίας των σχολείων με τους μαθητές να δίνουν αγωνιστική απάντηση απέναντι στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα σχολεία, με κατά τόπους κινητοποιήσεις σε Δήμους και γειτονιές, καταλήψεις και αποχές...