Στη δημοσιότητα δόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, οι οποίες ξεκινούν στις 6 και 7 Ιουνίου για τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια.

Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις ξεκινούν την Παρασκευή 7 Ιουνίου με Νέα Ελληνικά για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων, ενώ την προηγούμενη, Πέμπτη 6 Ιουνίου εξετάζονται στο ίδιο μάθημα οι μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων.

Στην απόφαση του υπουργείου διευκρινίζεται μεταξύ άλλων:

«ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις ώρες.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

 


 

www.athensvoice.gr

Προβλήθηκε 377 φορές
Συμβούλιο της Επικρατείας: Αλλαγή επωνύμου όταν ο πατέρας ''εξαφανίζεται''

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η εγκατάλειψη των παιδιών και η έλλειψη ουσιαστικού δεσμού με τον γονέα, το επώνυμο του οποίου φέρουν, δικαιολογεί την αλλαγή του για ψυχολογικούς λόγους και την υιοθέτηση του επωνύμου της μητέρας

Απεργία ΓΣΕΕ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν από τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (17.4.24) στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης συγκεντρώσεων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ.