Στην αναγκαιότητα μετάβασης της Αττικής από την αδράνεια και τη μιζέρια, στην ισότιμη και ισόρροπη αναπτυξιακή επανεκκίνηση αναφέρθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης κατά τη διάρκεια των ομιλιών του στις τοπικές εκδηλώσεις που οργανώθηκαν από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού χθες, Πέμπτη 28 Μαρτίου και προχθές, Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019, στο Ψυχικό, την Ελευσίνα και την Ηλιούπολη.

Ο Γ. Πατούλης κάλεσε τους πολίτες να κινητοποιηθούν προκειμένου να υποστηρίξουν τον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική, ο οποίος, όπως σημείωσε, διαθέτει έμπειρα στελέχη με εξειδικευμένες γνώσεις οι οποίες θα αξιοποιηθούν προς όφελος του τόπου.

Εκδήλωση στην Ελευσίνα από τον υποψήφιο Χρήστο Πέππα

Το θέμα της ασφάλειας στη Δυτική Αττική, καθώς και οι αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής βρέθηκαν στο επίκεντρο της ειδικής εκδήλωσης η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ από τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Δυτικής Αττικής, χημικό μηχανικό και στέλεχος στην εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, Χρήστο Πέππα.

Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος και υπ. βουλευτής Ν.Δ. Βορείου Τομέα Β΄ Αθηνών Φώτης Καρύδας.

Ο Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επισήμανε ότι το ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών είναι στις βασικές προτεραιότητες του συνδυασμού Νέα Αρχή.

«Υποψηφιότητες όπως αυτή του Χρήστου Πέππα αποδεικνύουν στην πράξη ότι ο συνδυασμός μας διαθέτει ικανά και έμπειρα στελέχη που μπορούν να βοηθήσουν στην ασφάλεια της ζωής και των περιουσιών των κατοίκων της Περιφέρειας Αττικής» επισήμανε.

Εκδήλωση στην Ηλιούπολη από τον υποψήφιο Ευάγγελο Κοκόση

Στην Ηλιούπολη η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Κεντρικού Τομέα και συνταξιούχο Ολυμπιακής Αεροπορίας, Ευάγγελο Κοκόση.

Ο Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υπογράμμισε ότι στόχος του είναι να επιλυθούν άμεσα στρατηγικά ζητήματα που απασχολούν την Αττική και αφορούν μεταξύ άλλων στη διαχείριση των απορριμμάτων, στην υλοποίηση έργων αντιπλημμυρικής προστασίας, καθώς και στην υλοποίηση αποχετευτικών δικτύων.

«Στόχος μου είναι να μετατραπεί η Αττική σε ένα μεγάλο εργοτάξιο. Είναι απαράδεκτο να υπογράφονται από τη σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας προγραμματικές συμβάσεις ύψους 2,4 δισ. ευρώ και να υλοποιούνται σε ετήσια βάση έργα μόλις 30 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό είναι κοροϊδία. Το ίδιο πρόβλημα εντοπίζεται και σε επίπεδο ΕΣΠΑ όπου η απορροφητικότητα κονδυλίων δεν ξεπερνά το 25%» τόνισε.

Εκδήλωση στο Ψυχικό από τον υποψήφιο Στέλιο Τριάντο

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Ψυχικό η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ από τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Κεντρικού Τομέα Αθηνών ιατρό – χειρούργο ΩΡΛ, Στέλιο Τριάντο, ο Γ. Πατούλης επισήμανε ότι στόχος του είναι η Περιφέρεια Αττικής να μπει σε μια νέα πορεία.

«Οφείλουμε όλοι μαζί να εργαστούμε προκειμένου η Αττική να γίνει ένας από τους σημαντικότερους προορισμούς για τον τουρισμό της υγείας, της ευεξίας και του πολιτισμού» ανέφερε.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν παρουσία πλήθους κόσμου, δημάρχων, υποψηφίων δημάρχων, δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων. 

Προβλήθηκε 415 φορές

Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης - ΕΟΔΠΗ: ''Ζητάμε βοήθεια για την αναβάθμιση των χώρων Πυροφυλακίου Ηλιούπολης''

Με τη δική σας πολύτιμη στήριξη, μπορεί να συγκεντρωθεί το ποσό των 4.000 € που χρειαζόμαστε για να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας!