Στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 28.3.2019 ρωτήθηκε ο κ. Δήμαρχος για την απουσία του Συνηγόρου του Δημότη από τα καθήκοντά του.

Έχουν να τον δουν στο γραφείο του από μηνός, χωρίς να απουσιάζει από την Ηλιούπολη, πράγμα που πιστοποιείται από πολλές πηγές.

Ο κ. Δήμαρχος αντέδρασε άμεσα και υποσχέθηκε πως θα φροντίσει τη Δευτέρα 1η Απριλίου να έχει την παραίτησή του κ. Αραμπατζή στα χέρια του.

Τώρα μεταξύ σοβαρού και αστείου, ο κ. Δήμαρχος καλό θα ήταν να αναβάλει την παραίτηση του κ. Αραμπατζή για την Τρίτη 2 Απριλίου.

Είναι και Πρωταπριλιά τη Δευτέρα!

Νομικό θέμα δεν υπάρχει λόγω Πρωταπριλιάς , όπως δεν υπάρχει και ασυμβίβαστο μέχρι να αναλάβει η νέα Διοίκηση του Δήμου.

Αν υπάρχει ένα θέμα, αυτό αφορά την προσωπική πολιτική ηθική του ίδιου του κ. Αραμπατζή και των ψηφοφόρων που θα τον ψηφίσουν ή δεν θα τον ψηφίσουν!

Ανάλογα προβλήματα πολιτικής ηθικής θα μπορούσε να καταλογίσει κάποιος σε μεγάλο φάσμα του πολιτικού σκηνικού, κυρίως της Διοίκησης το Δήμου, της Περιφέρειας και άλλων αιρετών που δεν ορρωδούν μπροστά και στα πλέον παραπλανητικά πολιτικά ψεύδη.

Με την ευκαιρία, ένα ακόμα θέμα που πρέπει να «διευθετηθεί» είναι οι άριστες σχέσεις των κ. κ. Αραμπατζή και Βαλασόπουλου , τις οποίες σκιάζουν οι φήμες που φέρνουν τον κ. Αραμπατζή ως «υποκινούμενο» από τον κ. Βαλασόπουλο !

Ο ίδιος το διέψευσε, απομένει να το διαψεύσει και ο κ. Βαλασόπουλος!

Καλό θα ήταν να δοθεί στη δημοσιότητα μια κάποια διπλωματική διάψευση !


Γιώργος Μπαλτάς
Ηλιούπολη 1.4.2019

 

Προβλήθηκε 637 φορές

Το διήγημα της Πέμπτης: ''Χωρίς στεφάνι'' του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη

Ένα διήγημα που μπορεί να ταιριάζει με αυτό που αποκαλούμε «ατμόσφαιρα των ημερών», όμως θίγει ζητήματα της κοινωνίας μας διαχρονικά, κι έχει μεγάλο ενδιαφέρον ο τρόπος που τα προσεγγίζει ο μεγάλος Παπαδιαμάντης…