Ο Μπάμπης Ξοφάκης κατάγεται από την Γέργερη Ηρακλείου Κρήτης και ζει στην Ηλιούπολη από το 1991. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη 26 ετών.

Είναι συνταξιούχος Εθνικής Τράπεζας. Τα τελευταία 18 χρόνια της ενεργής παρουσίας του στην Τράπεζα κατείχε διευθυντική θέση.

Τα ενδιαφέροντά του τόσο σαν εργαζόμενος όσο και σαν συνταξιούχος, είναι στον χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα στο χώρο της πετοσφαίρισης (Volley) όπου ασχολείται διοικητικά από το 2008 στον Αθλητικό Σύλλογο Ηλιούπολης (Α.Σ.Η.) κατέχοντας αρχικά την θέση του Γεν. Γραμματέα και από το 2016 την θέση του Προέδρου του Δ.Σ.

Από το 2012 είναι εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής (ΕΣΠΕΔΑ) κατέχοντας τη θέση του ταμία.

Επίσης από το 2016 είναι αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ).


Ο Μπάμπης Ξοφάκης στο facebook

ΗλιουπΟλοι μαζί  

Προβλήθηκε 515 φορές

Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης: ''Δελτίο Τύπου και Δήλωση Άρνησης Βιντεοσκόπησης''

Μετά την ανακοίνωση της επαναλειτουργίας των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων της χώρας, η Ένωσή μας επικοινώνησε με την πρόεδρο της Α' βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, για να ενημερωθεί για το θέμα της καθαριότητας των σχολείων του Δήμου μας.

Ηλιούπολη: ''Κινητοποίηση εκπαιδευτικών, γονιών και εργαζόμενων του δήμου για την καθαριότητα των σχολείων''

Παράσταση διαμαρτυρίας από κοινού με το γονεϊκό κίνημα και το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ στο δήμο πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 29 Μάη στις 2.30 μ.μ. στο Δημαρχείο Ηλιούπολης ο ΣΕΠΕ Ηλιούπολης «Μ.Παπαμαύρος»...