Ο Μπάμπης Ξοφάκης κατάγεται από την Γέργερη Ηρακλείου Κρήτης και ζει στην Ηλιούπολη από το 1991. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη 26 ετών.

Είναι συνταξιούχος Εθνικής Τράπεζας. Τα τελευταία 18 χρόνια της ενεργής παρουσίας του στην Τράπεζα κατείχε διευθυντική θέση.

Τα ενδιαφέροντά του τόσο σαν εργαζόμενος όσο και σαν συνταξιούχος, είναι στον χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα στο χώρο της πετοσφαίρισης (Volley) όπου ασχολείται διοικητικά από το 2008 στον Αθλητικό Σύλλογο Ηλιούπολης (Α.Σ.Η.) κατέχοντας αρχικά την θέση του Γεν. Γραμματέα και από το 2016 την θέση του Προέδρου του Δ.Σ.

Από το 2012 είναι εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής (ΕΣΠΕΔΑ) κατέχοντας τη θέση του ταμία.

Επίσης από το 2016 είναι αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ).


Ο Μπάμπης Ξοφάκης στο facebook

ΗλιουπΟλοι μαζί  

Προβλήθηκε 281 φορές

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση της ''Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική'' (φωτό)

Μήνυμα νίκης έστειλε η πολυπληθής παρουσία κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική, στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης, στην μεγαλύτερη συσπείρωση του Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμού.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την ανακοίνωση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης» ότι δεν αναρτήθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Δημόσια Περιουσία, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει αναρτηθεί στην Διαύγεια με την υπ’αριθμ. ΑΔΑ:ΩΚΥΖΩΡΥ-ΝΕΑ από 7-5-2019.

Όταν η ανοχή κυβέρνησης και δημοτικών παρατάξεων, κάνει το θράσος των καταπατητών να περισσεύει.

Το γκρίζο τοπίο που διαμορφώνει η ΕΤΑΔ στην δημόσια γη, επιτρέπει στην κ. Μάλοβιτς με περίσσιο θράσος να επανέρχεται και να απαιτεί μισθώματα στο Οικοδομικό Τετράγωνο της πλ. 25ης Μαρτίου.

Βασίλης Βαλασόπουλος - Δήμαρχος Ηλιούπολης: ''Βλάβη στον Ηλεκτροφωτισμό στην Κάτω Ηλιούπολη''

Αγαπητοί Συμπολίτες , Σας ενημερώνω πως κατά τη διάρκεια εργασιών εγκατάστασης οπτικών ινών από τον ΟΤΕ, υπήρξε μία αστοχία εκ μέρους των συνεργείων του ΟΤΕ η οποία προκάλεσε βλάβη σε καλώδια του δικτύου ηλεκτροφωτισμού συγκεκριμένων οδών στην περιοχή της Κ.Ηλιούπολης .

Η Ιφιγένεια Βαλέντη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κεντρικού τομέα με την ''Ανυπότακτη Αττική''

Γεννημένη το 1983, παντρεμένη με τον Κώστα Καραγεώργο και κάτοικος Ηλιούπολης. Απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί ως εμποροϋπάλληλος και υπάλληλος γραφείου.