Ο Μπάμπης Ξοφάκης κατάγεται από την Γέργερη Ηρακλείου Κρήτης και ζει στην Ηλιούπολη από το 1991. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη 26 ετών.

Είναι συνταξιούχος Εθνικής Τράπεζας. Τα τελευταία 18 χρόνια της ενεργής παρουσίας του στην Τράπεζα κατείχε διευθυντική θέση.

Τα ενδιαφέροντά του τόσο σαν εργαζόμενος όσο και σαν συνταξιούχος, είναι στον χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα στο χώρο της πετοσφαίρισης (Volley) όπου ασχολείται διοικητικά από το 2008 στον Αθλητικό Σύλλογο Ηλιούπολης (Α.Σ.Η.) κατέχοντας αρχικά την θέση του Γεν. Γραμματέα και από το 2016 την θέση του Προέδρου του Δ.Σ.

Από το 2012 είναι εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής (ΕΣΠΕΔΑ) κατέχοντας τη θέση του ταμία.

Επίσης από το 2016 είναι αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ).


Ο Μπάμπης Ξοφάκης στο facebook

ΗλιουπΟλοι μαζί  

Προβλήθηκε 330 φορές

«Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ» Ηλιούπολη: Πρόγραμμα δωρεάν στέγασης για φοιτήτριες από την ΧΕΝ Ελλάδος

Η ΧΕΝ Ελλάδος στο ιδιόκτητο κτίριό της «Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ», στην Ηλιούπολη, σε ένα σύγχρονο χώρο 3000 τ.μ. και σε εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών παρέχει αξιοπρεπή και ασφαλή διαμονή σε φοιτήτριες διασφαλίζοντας το δικαίωμά τους στην γνώση.

Δίκη για ''Συνεργείο'': Βολές Μίχου κατά Χρυσής Αυγής και Λαγού

Σημάδια διάλυσης στη Χρυσή Αυγή καταδεικνύει η απολογία του Νίκου Μίχου για την επίθεση στον κοινωνικό χώρο "Συνεργείο" στην Ηλιουπολη, τον Ιούλιο του 2013. Στράφηκε κατά του κόμματος και του νυν ευρωβουλευτή, Ιω. Λαγού, αποδίδοντάς τους σοβαρότατες ευθύνες.