«ΗλιουπΟλοι Μαζί - ΕΝΑΚ».

Οφείλουμε ως Παράταξη να καταδικάσουμε την ανάμειξη των σχολείων της πόλης μας και ιδιαίτερα των μαθητών στον προεκλογικό αγώνα και καλούμε τον λαλίστατο πρόεδρο της Ένωσης Γονέων κ. Μιχάλη Τασούλα και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο του κ. Κοκοτίνη να πράξει το ίδιο.

Οι πρακτικές διανομής εντύπων στα σχολεία από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους είναι καταδικαστέες, όπως και η ανάμειξη υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων σε Δημοτικά Σχολεία της  πόλης μας, με πρόσχημα την επαγγελματική τους ιδιότητα, όπως συνέβη με την επίσκεψη της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου κας Κατερίνας Λουκάκη, με το συνδυασμό
του κ. Κοκοτίνη σε Δημοτικά Σχολεία της πόλης.

Επίσης, καταδικαστέο είναι και το όψιμο ενδιαφέρουν του δημάρχου κ. Βαλασόπουλου και επίσης υποψήφιου δημάρχου, που μετά από 5 χρόνια ολοκληρωτικής απουσίας από τα σχολεία της πόλης μας, τον τελευταίο μήνα έχει επισκεφτεί δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια.

Παραβιάζοντας έτσι την από 8/3/2019 σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, .μιλώντας σε καθηγητές και μαθητές, παρουσιάζοντας το "έργο" του και αναλύοντας τα σχέδια του,  όπως μας ενημερώνει ο ίδιος μάλιστα με σχετικά δελτίου τύπου.

Καλούμε επίσης τον πρόεδρο της Ένωσης Γονέων να καταγγείλει δημόσια όπως έκανε και η  παράταξή μας στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο την πρακτική διοργάνωσης από την πλευρά της  δημοτικής αρχής ανοιχτών εκδηλώσεων για μαθητές προϋπολογισμού 27.000 ευρώ στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Καλούμε το σύνολο των δημοτικών παρατάξεων να μείνουν μακριά από τα σχολεία της πόλης μας όσο διαρκεί η προεκλογική περίοδος, όπως άλλωστε ορίζει και πρόσφατη εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας.

Καλούμε επίσης το δήμαρχο Ηλιούπολης να σταματήσει να κωλυσιεργεί και να συγκαλέσει άμεσα τη διαπαραταξιακή επιτροπή του δήμου όπως άλλωστε του ζητήθηκε και στο τελευταίο δημοτικό δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να καθοριστούν οι κανόνες της προεκλογικής περιόδου, που πρέπει να είναι σεβαστές από όλες τις παρατάξεις. 


Σχόλιο της ιστοσελίδας μας.

''Το θέμα όπως παρουσιάστηκε στο Facebook από τον κ. Μιχάλη Τασούλα, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Ηλιούπολης - "ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη" και Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ηλιούπολης.

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Ζητείται ... Τσίπα ...!!!
Όταν είσαι "εκπαιδευτικός" και μοιράζεις στα 14χρονα αυτόν τον φάκελο μ' αυτό το περιεχόμενο, μάλλον θα πρέπει αυτό να απασχολήσει εκτός από τους συνυποψηφίους σου και το Υπουργείο Παιδείας ...
Δεσμεύομαι .. ."

O κ. Μιχάλης Τασούλας καταγγέλει συγκεκριμένη υποψήφια δημοτική σύμβουλο του δημοτικού συνδυασμού "ΗΛΙΟΥΠΟΛΟΙ ΜΑΖΙ".''

Προβλήθηκε 610 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ :   ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ''ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ''    ΑΠΕΙΛΕΣ και ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ…

Τρείς μήνες ήταν αρκετοί ώστε η νέα δημοτική αρχή να δείξει τις προθέσεις της….και το πρόσωπο της. Με πρακτικές “παλιές” παρά το “νέο” που “ευαγγελίζονται”….. και λογικές “παλιοκομματικού” τύπου….όπως τα “δικά μας” παιδιά...και τα “άλλα”.

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.