www.toaerodromio.gr

Ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, ανακοίνωσε πως το αστυνομικό τμήμα Ελληνικού καθώς και το τμήμα Ασφάλειας, εγκαταστάθηκαν στα νέα τους γραφεία στη Λεωφόρο Αργυρουπόλεως.

Ο δήμαρχος δήλωσε πως, «από το περασμένο Σαββάτο το ενιαίο αστυνομικό τμήμα Ελληνικού Αργυρούπολης και το τμήμα Ασφάλειας εγκαταστάθηκε στη Λ Αργυρουπόλεως στο χώρο που παραχώρησε ο Δήμος μας».

Ο σχεδιασμός της διοίκησης του δήμου ήταν αυτός που έφερε τα τμήματα στα νέα του γραφεία, καθώς ο αρχικός σχεδιασμός τα προόριζε να μεταφερθούν μέσα στα όρια του παλαιού αεροδρομίου.

Με αυτόν τον τρόπο η πρόσβαση των πολιτών θα είναι πιο εύκολη.

Ο κ. Κωνσταντάτος τόνισε πως η ασφάλεια των πολιτών βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητες του δήμου και πως η κίνηση αυτή θα ενισχύσει την ασφάλεια των πολιτών και των περιπολιών μέσα στις γειτονιές της πόλης. 

Προβλήθηκε 1658 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.