Σε μία κίνηση με ιδιαίτερη σημασία προχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης, Γαβριήλ Αραμπατζής, στην εκδήλωση που διοργάνωσε, την περασμένη Κυριακή, 31 Μαρτίου, ο Σύνδεσμος των Εν Αττική Λαγκαδινών, στην πλατεία «Άγγελος Σικελιανός», στην Ηλιούπολη.

Η εκδήλωση, η οποία ήταν αφιερωμένη στον Καπετάν Γιάννη Θεοφιλόπουλο ή Καραβόγιαννο, τον πρώτο πυρπολητή του κατά θάλασσα Αγώνα του 1821, «σημαδεύτηκε» από ένα απρόοπτο.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, η νεαρή κοπέλα που κρατούσε στα χέρια της την ελληνική σημαία, ξαφνικά - και χωρίς να εξηγήσει το λόγο- την πέταξε στο έδαφος. Τότε, ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης και επικεφαλής της παράταξης «η Πόλη που Θέλω» έσπευσε να σηκώσει την ελληνική σημαία, την οποία στη συνέχεια τοποθέτησε στη θέση της, δίπλα στην προτομή του Γιάννη Θεοφιλόπουλου.

«Η ελληνική σημαία απαγορεύεται να ακουμπάει στο έδαφος, είναι το ύψιστο σύμβολό μας και θα έπρεπε να λαμβάνει μόνο σεβασμό από μέρους μας», τονίζει ο Γαβριήλ Αραμπατζής.

πηγή: www.cityofilioupolis.gr 

Προβλήθηκε 291 φορές

Μία «γεύση» ιστορίας των εκλογών στην πόλη μας! (Οι εκλογές του 2006)

Μια ματιά στην ιστορία των εκλογών στην Ηλιούπολη! - Το ''Ηλιούπολη για όλους'' έχει στη διάθεσή του, το υπό έκδοση βιβλίο του Γιώργου Μπαλτά «ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ» ''πάντα παρών στη κοινή δράση και το όραμα για ένα καλύτερο κόσμο''.