Διαβάζω από το δελτίο δράσης της Δημοτικής Αστυνομίας:

«Έλεγχος 664 περιπτώσεων παράνομης στάθμευσης και παρακώλυσης κυκλοφορίας» από τη Δημοτική Αστυνομία!

Υπολογίζω: Στη κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης, κάθε ημέρα, παρκάρουν παράνομα 200 αυτοκίνητα και προκαλούν απίστευτη παρακώληση της κυκλοφορίας.

Όλο το μήκος του δρόμου μεταξύ της Λεωφόρου Ειρήνης και Σοφοκλή Βενιζέλου, χρησιμοποιείται ως PARΚING στο οποίο μάλιστα λόγω του τρόπου παρκαρίσματος προκαλούν πρόσθετες καθυστερήσεις.

Είναι σύνηθες φαινόμενο, λεωφορεία γεμάτα επιβάτες να περιμένουν υπομονετικά να «ξεπαρκάρει» ο κύριος ή η κυρία που μόλις προ ολίγου αγόρασε στα πεταχτά λίγη μορταδέλα από το ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, που ανήκει ή μάλλον πρέπει να ανήκει στο Δήμο!

Ένας Δήμαρχος, 42 Δημοτικοί Σύμβουλοι, 10 Δημοτικές παρατάξεις, 500 Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, 10 Δημοτικοί Αστυνομικοί , δύο πρώην Δήμαρχοι, βλέπουν τους συνδημότες τους να παρακωλύονται στη κυκλοφορία τους γύρω από την Κεντρική Πλατεία και κανένας δεν κάνει τίποτα!

Αδιαφορία συστατικό πολιτισμικό στοιχείο της Ηλιούπολης . Η «δύναμη» της Δημοτικής αρχής!

Από τη κεντρική πλατεία ξεκίνησε χρόνια τώρα, το φαινόμενο της παρακώλυσης της κυκλοφορίας και τώρα επεκτάθηκε και παίρνει διαστάσεις μαζικής κατάληψης των δημόσιων χώρων!

Η πόλη έχει παραδοθεί στη μοίρα της!

Σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, ερωτήθηκε ο κ. Δήμαρχος από τον κ. Κοκοτίνη για το παρκάρισμα επί του πεζοδρομίου, μετά από πρόσφατη ανάλογη διαμόρφωση του πεζοδρομίου.

Ο κ. Κοκοτίνης ρώτησε, ο κ. Δήμαρχος πιστοποίησε πως θα επιληφθεί και η ζωή συνεχίζεται!

Όταν θα ξαναθυμηθούμε το θέμα ποιος ζει ποιος πεθαίνει!

Είμαστε κοντά 56 ημέρες πριν από τι εκλογές και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι «σφυρίζουν αδιάφορα» για όσα απασχολούν τους Δημότες!

Στρέφουν την προσοχή των Δημοτών στα ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ για τα οποία μάλιστα μερικοί είναι επί τούτοις γεννημένοι!

Αν θέλετε να μπει μια τάξη σ αυτή τη πόλη, να μαζευτούν τα σκουπίδια, να δείτε λίγο πράσινο και άλλα τέτοια πεζά μικρά έργα αποφασίστε να εκλέξετε δύο Δημάρχους !!

Ένα Δήμαρχο για τα ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ και ένα για τα μικρά έργα!

 

Γιώργος Μπαλτάς

 

Προβλήθηκε 704 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...

''ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΙΑΣ ΘΕΣΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ'' - Ιωαννέτα (Ιωάννα) Δημουλή (Υποψήφια Περιφ. Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα  Με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής  Γιώργο Ιωακειμίδη)

Είναι πλέον πασιφανές ότι το ισχύον θεσμικό πλαίσιο που αφορά την Περιφέρεια, είναι ένα άκρως ασφυκτικό πλαίσιο και πλήρως στοχευμένο στην άμεση υποστήριξη και εφαρμογή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της κεντρικής κυβέρνησης, που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση.